Komentari (113)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neko se pravi mutav ? Ko je doveo Dodika na vlast na NATO tenkovima.Ko je uspostavio kočione mehanizme u Dejtonu ?
Oni su ga doveli na tenku, oni ce ga i odvesti. Trebamo ukinuti etno mafije i njihovi uhljebi, i zakonom ih zabraniti! . Trebamo nove, poštene ljude koji nisu bili povezani sa 90tim, a ni šurovali sa ovim etno mafijama - neko ko ce raditi za narod, a ne protiv naroda.
Sad pomozite i kaznite sve one koji imaju veze sa Dodikom..firme i sve koje podrzavsju rezim...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Molim vas dodjite i preuzmite sve, mi smo pokazali da niti znamo napraviti drzavu niti volimo ono sto imamo.
čitam komentare,mogu Ameri sve da hoće da pomognu,eto prvo oko čega se cela regija slaže neka nas prime u Evropsku Uniju,i Bosni i Hercegovinu i Srbiju,Crnu Goru,Severnu Makedoniju,samo Srbiju i BiH da prime splaslo bi 95%tih tenzija...granice samo na papiru,ekonomija da radi..
ako budu pomagali kao sto su u jugloslaviji - sa ciljem da se odrzi po svaku cijenu - upravo ce biti to - SVE ima svoju cijenu
Pamte dobro amerikanci kako su Srbi vezali vojnike SFOR-a za bandere i sijalice i znaju s kim imaju posla
Gospodine senatore. BiH nije pred ratom i ne sirite informacije te vrste radi svojiih poena. Ko je doveo Dodika? Ko razgovara sa njim iako je pod sankcijama? Ko ima moc da zaustavi i promjeni BiH? Rusija? Ne bih rekao...
Znači biće belaja, ovi kad najave da može biti rata računajte da je rat na pomolu.
Bosni je najbolje objavit RAT protiv Njemačke....i odma potpisat KAPITULACIJU i nek se oni brinu o nama BAKIRA, ČOVIĆA i DODIKA odma u razmjenu za NUTELU
30 godina sijanja mržnje i odgajanja u istoj ne može na dobro.
Kad imas bosnjake pravoslavne i katolicke vjere za komsije onda mora gore jer oni uvjek kontra. Nece ko cijeli svijet normalno.
Pa vi ste kreirali dejtonski sporazum, a sada decenijama gledate kako se jedna drzava i narod mrcvari i muci, kao sto ste gledali mirno pokolje tokom rata, a kada su branioci BiH krenuli u ofanzivu ekspresno ste reagovali i zaustavili rat. Nesto mi je ovdje previse slucajnosti...
Dodik je isti ko i Covic, Bakir isti ko i Dodik ,Covic ko i Bakor itd. Sve doc se bude govorilo nas je kakav je god nema naprijed
U kom Izvještaju Amerike ili EU je bošnjačka strana pa eto i Bakir kao pregovarač, spomenuta kao kočničar? Možemo samo čuti o Dodiku, Čoviću, Vučiću.., Bakirovi mogu pod korupciju kao Asim i sl., ali ne i kao potencijalba strana za sukobe. SANU botovi vam ovdje nameće taj narativ da smo svi isti.
Ne budite naivni sva trojica su najgori po svoje narode a jedan drugom najbolji ,a narod ko narod glupasti i naivni ko i 90tih izgleda..
Kao i 92 god. Amer. LGBT baca koske nama Bosnjacima ,najugrozenijem i najnapacenijem narodu nad kojim su napravljeni svi moguci ovozemaljski zlocini ,masovna ubijanja,klanja,paljenja,silovanja,iseljavanja,pljackanja i ponizavanja.Od nas su napravili Topovsko meso za komsije,zbog cega vec 30 god drze na vlasti svoje agente multimilijardera Izetbegovica i dezurnog reisa Cerica
Kad bhs shvati da stranac nije bog već stranac koji dolazi u našu kuću onda će krenuti na bolje sa ovim američkim, britanskim, njemačkim i austrijskim modernim kolonizatorima.
Nabijem ih sve na k.... I jedne i druge i treće...nek nas ostave na miru više svi. Rođen sam pred sami rat i sad treba u 30im da potencijalno prolazimo opet sve isto i da živimo u strahu!? Ma mrŠ više u p.m. sa pričom o novom ratu!
djeca očeva koji su ginuli 90tih za BiH, koji su sada stasali ljudi u svojim 30tim (kao i ja sama), nece ponovo ginuti za dzepove i fotelje tamo inih Bakira, Čovića i Dodika!!
I u Americi je danas gore nego što je bilo nakon rata...