Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cim nema Zahiragića na Senatu i spus-u odmah se ovi proku... Kakva autonomija, ubleharite i prodajete maglu, a prodajete po seoskim fakultetima a našu djecu obrate ovde i terorisete. Sramite se!
Mijenjajte
jel vi shvatate da ste propalo. ruzno je sto cu ovo reci ali dok je bilo Srba profesora po tehnickim fakultetima bilo je znanja i discipline....pametnom dosta a vi guslajte sta hocete.
svi nesto zasjedaju kite se titulama a knjige kvalitetne od rata niko izdo nije. samo daj neki elaborat za drzavu....neka guzovaca
kada usvojite zakone zapalite jednu cigaretu ispod natpisa "zapranjeno pušenje", ne mora se baš svakog zakona pridržavati kao pijan plota.
ma nek mogu ja dva prenijet i dobar