Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta bi sa opozicijom koja je bila protiv gradnje....nesto su se utišali kako su na vlasti...
Oni ce reci SADA da je ovo divno
Ajnadzic od pocetka govorio sa ce mala zgrada biti u cosku-proslo.Mandic vam mazao oci i obecavao da nece biti nista napravljeno ni jedan metar-sta je sad ovo?Jedan valja a nije istina drugi rekao istinu pa ne valja?Gdje su 24 sata i antiboot da brane Mandica,gdje su botovi,je li punica dala dzeparac ovaj mjesec?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sjajno izgleda!!!
Svaki render izgleda sjajno, ali trava i drveće iz betona ne rastu
Ajnadzic od pocetka govorio sa ce mala zgrada biti u cosku-proslo.Mandic vam mazao oci i obecavao da nece biti nista napravljeno ni jedan metar-sta je sad ovo?Jedan valja a nije istina drugi rekao istinu pa ne valja?Gdje su 24 sata i antiboot da brane Mandica,gdje su botovi,je li punica dala dzeparac ovaj mjesec?
OVO SMRDI DO NEBA !
Pa GRAĐANI su još veći zagovornici PARKA, ali bez Centralne banke !!!
Memo je Hastahanom obezbjedio i pokoljenje.
Sam po sebi je lokalitet burne istorije i kao takav je garan satrat od svih mogucih, stoga, minimalno je obustaviti radove u slucaju pronalaska ikakvih znakova proslosti
Uzimate dobar dio parka. Imate centralnu banku u Titovoj al vama se dupe otvorilo za još kvadrata. Iskreno vam želimo da nikad ne budete imali rahstlula u novoj zgradi.
Tal sa Ajnadzicem i odabirom ko ve izvodit radove. Sramota, na tom mjestu je lrva bolnica u Sarajevu bila
Jel ovo onaj sto je tuzio Srbiju a znao da nema sanse
Sve ostaje iza nas,ništa nečemo ponjet sa sobom u grob,samo dobra I loša djela nosimo sa sobom
A što u Budzetu općine nema ni marke namijenjene za Hastahanu? Dokad ćemo čekat da je srede? Još 20 godina? Ili se ovdje brane privatni dzepovi organizatora novogodišnjih marketa? Vazda hejteri dezurni!. I nije tačno da je zgrada zauzela pola parka al teško je priznat da je projekat dobar, kad se..š godinu dana uprazno.. trebala bi se općina malo počešat po guz..ci. Nek kupe 20 sadnica, dignu ono ruglo od betona i naprave bar 3 dječija igrališta i 10 klupa.
HEJ moje Sarajlije, jedni bi da grade Sarajevo a drugi bi vam imenovali dogradonaclinicu kojA govori da BOSNJACI NE POSTOJE!
Sta je ovdje problem mu ti na,,,jem Peni,su Chalengeru, to sto cemo dobit svjetskinuredjen prostor, ma,,,mu li tiiiiii😜
Problem je što bi Denis da gradi zelene fasade koje plati 60.000 KM iz opštinskog budzeta, pa se osuše za 20 dana, al zato misli i da je pametan da komentarise raskidanje ugovora koje bi Mandić opet platio iz budzeta opštine. Lako je tudjim k gloginje mlatit.
Ja sranja u Ruandi... Ima iko pameti i autoriteta u ovoj jadnoj drzavi...
@Dunjalucki...ja ne krijem svoje usere...a ti imas DVA sa kojih se razlicito ponasas...sto meni daje za pravo da kontam da si PODVOJENA LICNOST! Lijeci se....bar imas stele kod ELENINE drugarice.
Ovo izgleda svjetski!
Ispriča lik kojem je plaća veća od 10.000 KM.