Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Predlažem da sopstvenim primjerom izdvojiš sredstva od svoje parlamentarne plaće (i kumove koji je dobio 182 glasa a ušao u federalni parlament) te iz iznosa koji se izdvaja za finansiranje tvoje stranke i daš borcima u svom neposrednom okruženju ili bar onima koji su članovi tvoje stranke. Čisto da pokažeš da misliš ozbiljno.
Ti se našao da pricas!!!
Daje tebi ugrabit malo publiciteta i pokoji glas preko leđa boraca
Da li imam ja pravo na prijevremenu penziju,imam citav rat upisan a tada nisam bio zaposlen..Imali ko da mi odgovori na ovo pitanje.
reklamira se lik, ipak je sljedeca godina izborna.... ko bitan je faktor...
A sto ovaj lupeta
a borci još uvijek pod šatorima pa žar nije sadaka
Dosta te Senade, dosadio si i vlastitim kadrovima....makar onim koje nisi isključio
Nije sadaka, vidjecete vi koliko iduce godine ce ici para iz budzeta za dodatak.
bio si 20 god u SDA zasto se nisi pobrinuo za to?!
Pročitao moj komentar i upalio se. Čovjek prelivoda, uhljeb, prevarant. Molim mišljenje krajišnika o ovom isprdku i imbecilu, ako može iskreno. Fuj
Svi nažalost grade karijeru na socijalno ugrozenoj populaciji, tj.koriste pogodan momenat za politicko djelovanje i to je najlicemjerniji odraz našeg drustva.
sepic sebi napravio stranku od toga sto se stranka doji sa drzavne sise on sebi uzima platu 3,500milje
U SNSD FEKKALISTANU BORCI IMAJU SVOJA PRIMANJA...IZ NOVCANIKA GRAĐANA FBIH!
Prodajem orden armije r.Bih...Cijena:20 KM...Razlog prodaje:Smiju mi se komsije