Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svima puna usta EU pred kamerama i narodom, a iza kulisa združeno svi rade da do toga nikad ne dodje jer bi ga upravo oni najviše ispušili.
Baš je ovo dobra ideja. Otvoriti još jednu stranku i rasuti glasove. Ko god se naljuti u ovim strankama, odmah osniva novu. Ima li neka inicijativa da svi koji su se naljutili osnuju jednu stranku, a ne 70 stranaka?
totalni promasaj SDA. ovaj covjek se u sve mijesa, a ono sto je njegovo (krajina) je odbacio. zasto ga se ne intervjuise po pitanju situacije u Krajini haha. neka nam je Bog na pomoci sa ovakvim ljudima
...meni ovaj lik djeluje pismeno. sasvim je druga stvar što mi nemremo izdurat toliko "europljana i intelektualaca"...
idi radi nesto prestani molim te zivjeti od politike pijavice ljudska
zamisli ti ne radiš ništa lupaš 5000 minimalno. I onda počneš radit cijeli dan i lupaš samo 2000. Razlika je velika
BiH i onako nema drugog puta nego u NATO u EU. Opkolejna je sa svih strana zemljama clanicama. Samo BiH i Srbija u okruzenju. Rezultat se sam po sebi namece. Ne treba bit puno pamentan.
Blok za isil je već na zalasku, pa , treba oformiti novi...
Želi u Europu, a sve čini da i dalje, mentalno, kulturološki itd., bude Azijat, a ne Europljanin.
@usljivinarode Azijatu, hvala, također...
Čak bi i budala kao ti trebala znati da je kultura u aziji daleko starija nego evropska i da su azijati ponosni na to. Doduše, možda sam te malo precijenio...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bas ubleha. Kakav blok kakvi bakraci. Pa ima parlament nek glasa.
Šteta za SAD sto gubi pametan i sposoban kadar, a to ne primjećuju. Reputaciju u KS joj dižu jos Efendic, Konaković i jos par pojedinaca. Da nije njih i sličnih, poceo bih glasati za ljevicu :)
SDA*
Gdje Konakovića strpa u pametne i sposobne? Ima li nešto što je uradio u svom mandatu, a da ja ne znam?
Kome je ispalo 5 km.
ZIVELI MAHIR KARA I FERIDE
Dok Senad osniva blok dotle za Ubsitvo 30 Bošnjačkih civila u vozu u Štrpcima UPRAVO izrečena kazna od 5 godina zatvora. TO JE DVA MJESECA PO GLAVI, eto koliko BOšnjak vrijedi SDA :(((((((((((((((((((((((
kad ulaziš u politiku, pogotovo u SDA i SDP, pristaješ na to da ti život običnog čovjeka ne vrijedi ništa. Tu ima dosta psihopatologije, normalan čovjek ne može dovesti do kraja takvo stanje, samo političari iz vladajućih stranaka. Moj prijedlog ostaje- na Bjelašnici napraviti asylum sa 15 spratova za ključne ljude iz stranaka.
VIC CRNJAK: Pita u HAgu optuženik iz Ruande balkanskog kolegu za što si ti optužen ? Ma terete me za ubsitvo nekih stotinjak civila ! Man dreknu crnac, kakva subjektivnost, kod nas za toliko žrtava ne ide ni sudiji ZA PREKRŠAJE !! :(((
Nisu u stanju da sačuvaju Srebrenicu, a oni bi u Europi, heheh
K'o da gledam biće u tom bloku neki iz SDA, SBB, SDP, DF, ???. Ko je iz manjeg BIH entiteta u tom bloku (ako ima iko)?