Komentari (108)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šepiću, šaltaj se dok možeš, SDA te više neće, a Fahri nisi potreban.
@IvicaIMarica Šepic ko Alisa u zemlji cuda
@IvicaIMarica Šepic ko Alisa u zemlji cuda
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
ajde lazove presvuceni, duvaj ga
Da bi došlo do smjene vlasti SDA, HDZ i SNSD potrebna je mnogo šira koalicija svih opozicionih stranka. Potrebno je ujediniti ljevicu u jednu stranku (SDP; DF i sl), nakon toga stranke centra Šepić, Konaković, Hadžibajrić u jednu stranku, desne stranke ASDA i Kukićeva stranka u jednu stranku ... pa onda zajednička lista i na izbore.
Plan poslije izbora ! Vidim sad stranački kerberi prosipaju vodu po Šepiću o planu poslije izbora. Nemaju taj plan ni ostali kandidati za člana precjedništva. Sumnjam da će glavne nacionalne stranke izgubiti vlast u BiH. Velika je stranačka mašinerija stranaka na vlasti zaposlena u državnoj službi, javnim poduzećima i vjerskim zajednicama. Da bi ih skinuli s vlasti potrebna je izlaznost na izbore cca 60-70%. Pola stanovništva BiH živi u dijaspori.
lik nema nikakve sanse bukvalno ... i nada se osvojenim glasovima da udje u neki dom preko kompenz. i sl... njegov domet nije ni cazin a tek BIH ili Sarajevo koje je nedostizno za njega....
Tebi da nije bilo SDA sad bi cuvao ovce u svom rodnom selu
Kako li ces zivjeti bez drzavnih jasli.
🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦 Jedini pravi kandidat koji nije na budžetu i finansira sam svoju kampanju jeste Mirsad Hadžikadić! Lider kakvog čekamo dugo vremena! Pogledajte večeras intervju u 18:45 h na FACE TV.
Ma i ovaj hadzikadunic je poslan iz SDA, provjereno.
Niko se ne šalta iz stranke u stranku radi ideala i neslaganja sa pravcem djelovanja stranke, iz prostog razloga što kod nas stranke nemaju tačan orijentir. Socijaldemokrati, liberali, konzervativci.. to stoji samo na papiru, a u stvarnosti su skup pojedinaca sa ličnim ciljevima. Tako da kad neko promijeni stranku, to radi isključivo iz ličnih interesa.
Dai je ovaj konkretno ista uradio korisno za drzavu osim sto je prkosio sopstvenoj stranci koja ga je uhljebila .
Izgubio se Sepic ko Hadzira u Italiji.Nema puta jaro za tebe i za Konakovica.Konakovicu Hubijer ukinuo 20% od zetre i odma opleo po drugima,kao,kako vi kradete,a meni nedate.Sepic boluje za foteljom ministra,a tek posto.
volio bih znati koji je tvoj dosadasnji konkretni rezultat.od cega smo koristi imali svi...
Samo Mirsad Hadzikadic!
kakav hadzikadunic, dok mu izgovoris prezime, on vec pokro sve i otisao ;) ;) :)
Na našem političkom nebu niti jedan političar nije stekao dobra prije angažmana. Na zapadu se prvo čovjek ostvari u struci (ne kao nastavnik likovnog ili tjelesnog) i onda se kandiduje, za razliku od naše fukare.
Nikome ja nista vise ne vjerujem.Vjerovat cu prvom koji ode iz politike i pokrene vlastiti biznis i zaposli barem 50 ljudi.Svi vi prosipate suplju narodu.Svoju sposobnost pokazite pokretanjem vlastitih biznisa.Ako za jedan mandat niste nista pozitivno ucinili za narod onda idite iz politike sta vise jasete po drzavnim jaslam
nebitni tipovi...ne znam kakve namere ima, al nebitan tip. DOk onaj mali što zna jezike, nema nikakve ideje. Ne zna čovek šta bi birao više.