Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakve nonsense izgovara ovaj uhljebljeni politicar koji je nedavno kupio stan kod Vijecnice za 330.000 KM. Porijeklo tog novca seze u vrijeme njegovog mandata na mjestu zamjenika ministra civilnih poslova, gdje je prema pouzdanim izjavama svjedoka na ruke primao izmedju 10 I 15 hiljada KM, u zavisnosti od pozicije na koju je zaposljavao mahom jadne krajisnike. Zasto svi lopovi (Sanader pa nadalje) prizivaju Evropu I onanisu nad tom idejom? Jasno, misle da ce time prikriti vlastiti lopovluk!
Sastali se Alijin sin i Karadžićeva kćerka. I dogovorili se! Fuj! Bila je to ljubav na prvi pogled, a mi smo, već 24 godine, žrtve njihove strasti.
...znaš kako je rahmetli alija reko na osnivačkoj sds-a, kao počasni gost, "dobrodošli, na vas smo čekali"...
Ocito je da su savjetnici i mudraci, ovog eminentnog strucnjaka za zidove i kvadrate, pomijesali znacenje rijeci "recidiv," sto bi znacilo ponavljanje nekog negativnog stanja ili radnje (bolesti u medicini ili kriminalnog djela u pravosudju, u politickom smislu nekog negativnog politickog projekta, ideologije, konflikta itd.) sa znacenjem rijeci "relikvija". Na primjer, rat u Siriji mozemo nazvati recidivom hladnog rata, u usporedbi sa slicnim sukobima iz doba hladnog rata jedino nedostaje ideoloska podjela na komunjare i kapitaliste. Dok bi za Berlinski zid 1989. godine, ako bi bas namjeravali da se preseravamo sa latinskim frazama, kako bi tekst ucinili "dubokoumnim", radije koristili izraz "Reliquiae reliquiarum".
Čović neće ni pod koju cijenu da sruši projekat herceg bosne dok mu ne zabibere iz medjunarodne zajednice.
Nesanica je kriva, nadam se, ali evo: naslov- ne razumijem, foto ambicioznog gospodina, manje-više, nigdje da je uklopim, a nema to ni veze. Ali tekst !?!!?! To me zabrinjava, koga, čega, zašto? Loše prepisani kontrolni. O čemu se ovdje radi? Da li su ovo novinari izvadili iz (nepostojećeg) konteksta ili je ovo neko zaista ovako nabacao? Ma ko mi je kriv kada pokušavam proniknuti u misli Direktora bilo koje političke akademije? Btw šta je to? Preskočila sam tu stepenicu u školi.
Ne znam tko mu je ovo pisao, ali taj netko mu nije prijatelj. Cuj "zidovi mrznje I zlocina I recidivi berlinskog zida". Sepic je sav u zidovima, samo mu zidovi pred ocima, doduse stambeni. .hahahaha. Covjek planira nesto da zida, to je ocigledno... Tuga pregolema :) Jos jedan u nizu koji koristi rijeci cije znacenje ne poznaje.
Zanimljivo da nigdje nema vijesti da je umro Josip Boljkovac covjek koji je zajedno sa Stipom Mesicem devedesetih godina pobunio se protiv dogovora Tudjman-Milosevic o podjeli BiH
...bila vjest iza podne...inače, protiv dila su su bunili samo hrvati "do drine" opcije...
commie tesko da je bila iza podne jer umro je u 16 sati
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Faca ti sve govori.
Gulas faca ali lik pametan sto jest jest !!!
...politička akademija sda? ...ono utemeljeno na minder-halka-visočki logističari principima?
Ja procitala policijska akademija..pa kontam da mi je promaknuo nastavak sa Sepicem u ulozi :)
Ovi kao da u zadnjih osam godina nisu sest bili u vlasti
Tekst bi komotno mogao da glasi:"Vazelina mi dajte da se namazem". Pa da opet uzjasem na neko mjesto odakle mogu "evropski ustediti" jos jedan poslovni prostor I 2 parking mjesta u garazi kod Mulica .....I onda mogu reci : Ich bin einer Sepko Europejac - s tendencijom lokalnog djelovanja :)))))))
Vise provala na jednom mjestu nisam procitao. Cuj "dok je Evropa rusila posljednje recidive hladnog rata"... Pa u to vrijeme nije bilo hladnoratovske povratnicke politoke magarce nepismeni. Jedino je ruska politika klasicni hladnoratovski recidiv (pogledaj magarce u rijecniku kod Klaica sta znaci ta rijec) koji se najbolje ogleda na Ukrajini...a mozda sutra I BiH. Uh!!!
svi vi politicari uzivate u ovakvom stanju, da je imalo uredjena drzava ne bi vase plate bile na nivou evropskih a plate radnika na nivou bogzna kojih zemalja...
ne rise..evo sad ce 25. novembar, vidjet cemo ko ce ga slaviti