Komentari (111)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da li je ministar Edin Forto živ i šta gospodin radi....
On je sarajlijicama zakletva...
NS, NiP, Niksic i dio, NE CIJELI SDP, će dati i gu*ice da ugrabe dio federalnog kolača, a ne da neće pristati na privremeno rješenje.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Odlična opservacija. Ja bi samo dodao da pored Beograda i Zagreba, mi smo sebi najveći dušmani!
Gledajte pozicije u BiH danas, na 90% pozicija su instalirani srbi i hrvati. Bosnjaka koji su vecina u BiH nema ni 10% na pozicijama. Trojka uzela glasove bosnjaka a svi potezi koje prave su u korist Srba i Hrvata a na stetu Bosnjaka i drzave BiH. Nista bolja nije ni SDA svojom korupcionaskom politikom unistavanja bosnjaka.
jer glasamo za ns i nip
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Slučajni Prolaznik zvani zlatko lagundžija, najveće posljeratno hodajuće ZLO koje je zadesilo ovaj napaćeni narod, u samo jednom primjeru, samo radi svoje fotelje koštao je do sada 11 milijardi maraka Federaciju kroz raspodjelu PDV.
Ovaj lik je "osmorku" godinama dovodio na vlast, svjesno je uništavao društvo kako bi oni mogli biti izabrani, lagao, podmetao, krao, i sad kao "izdajnici su jer rade to što rade" pa kakav lignjoslav... Novinari su najveća rak-rana BIH.
Sve se slažem osim za sda krivicu. Sda je možda kriva za dosta kriminala ali trenutna situacija je direktan produkt klimaoca glavom, odnosno kompletne osmorke. Kad je država u pitanju tu ne postoji pozicija i opozicija nego se zajednički djeluje. Zato nas trenutno ne uzimaju za ozbiljno amerikanci niti ohr.
HADŽIFEJZOVIĆ I ŠĆEPO ULAZE POLAHKO U HISTORIJU BEŠČAŠĆA. UPRAVO SU OVAJ DVOJAC, I NJIHOVI EPOGONI, KAO KREATORI I ŠIRITELJI IZMIŠLJENIH AFERA: RESPIRATORI, MEMIĆ, REVIZIJA TUŽBE...SEBE POSADILI NA VJEČNI STUB SRAMA U HISTORIJI ZBOG ČEGA SU BOŠNJAČKI NAROD GURNULI U STATUS KURDA. ALI SVA SREĆA DA OD HISTORIJSKOG IMA PREČI BOŽIJI SUD KADA ĆE EKSPONENCIJALNO PLATITI ZA SVA ZLODJELA.
FGR = LGBT
Kako bi Pecanin volio da bude trajno rjesenje i fa Hrvati budu manjina i da hamale za Bosnjake
Ko nam je kriv to sto Fadil još nije hapšen?
HADŽIFEJZOVIĆ I ŠĆEPO ULAZE POLAHKO U HISTORIJU BEŠČAŠĆA. UPRAVO SU OVAJ DVOJAC, I NJIHOVI EPOGONI, KAO KREATORI I ŠIRITELJI IZMIŠLJENIH AFERA: RESPIRATORI, MEMIĆ, REVIZIJA TUŽBE...SEBE POSADILI NA VJEČNI STUB SRAMA U HISTORIJI ZBOG ČEGA SU BOŠNJAČKI NAROD GURNULI U STATUS KURDA. ALI SVA SREĆA DA OD HISTORIJSKOG IMA PREČI BOŽIJI SUD KADA ĆE EKSPONENCIJALNO PLATITI ZA SVA ZLODJELA.
Antony Blinken "Ako se ideja o prekidu vatre svodi na ratifikaciju Ruskog zauziminja znacajnih Ukrajinskih teritorija onda to NE bi bio PRAVEDAN i TRAJAN mir." 30 god zapad gleda kako BiH drzava polako nestaje zajedno sa Bosnjackim narodom. Na zalost, umjesto da se zahtjeva momentalno ukidanje nagrade pocinjenom genocidu, jer i sam sporazum doprinosi njegovoj realizaciji, US ambasador Marphy nedavno upozorava Bosnjacki narod da bi mogao nestati.
Senad u zadnje vrijeme zaista razara svojim analizama. Svaka čast!
Ko je protiv Amerike on je automatski protiv BiH. Nemeš sad u Srbiji tražiti ruske saveznike za pomoć. Kad si protiv zapada onda moraš da budeš za istok.Nema se tu izbora puno
Nedozrela anliza osobe koja ne razumije medjunarodne odnose. Schmidt samo ispunjava naredbe UE a on optuzuje Ameriku ciji interesi ne postoje na Balkanu. Kamen spoticanja je Dayton i njegove "privremene" odluke. Ne mogu "ugovori" zamijeniti konsttucije jedne zemlje! Dakle ovaj deba sto izgleda kao 75 godisnjak, lovi u mutnom godinama, spreman na najnize podjele ne moze imati ispravno misljenje ni o cemu. Zasto ne razgovarate sa prof Ibrahimovicem ili Durakovicem?
Kako to samouvjereno rece. Meni je tvoja analiza totalna nebuloza. Jedino sto je tacno da treba uvijek slusati misljenja sa svih strana. Svak ko argument za miljenje o nekome zasniva na komentaru o izgledu nije vrijedan ni ovoga sto sam napisao.
Ma bitne su samo fotelje privremeno ili nesto trajnije, a ostalo ko ..be. Tako razmislja njih 96%. A sve dok je tako mi mozemo u najboljem slucaju postati nova Palestina ili Hr Banovina sa minimumom od minimuma prava.
SBiH i Ness...su jasno rekle da ne žele Rješenje koje će biti :..a)kratkotrajno i b) ..takvo da se cementira etno-nacionalni koncept u Federaciji,..tj.zalažu se za situaciju kao kod izbora V.ministar BiH.S druge strane to ne želi hdz ni u snu. Tako , da ne znam baš šta Šmit može nametnuti , a da se onda večinski izabere predložena vlada F , sa Nekom na čelu..?
Zašto to nisi rekao svojim jaranima Hadžifejzoviću i Sidranu koji se zdušno zalažu da Šmit interveniše. A zašto to oni rade? Hadžifejzović je odavno dio tala Trojke - i tu je vidljiv materijalni tal (Konak i Hadžifejk tu govore istim jezikom). A i Sidran sam je priznao da odveć sada radi na ovjekovječenju mitskog sebe ("spomen soba" u Centru), a za taj posao su mu bolji Trojkaši i eto otkud kod njega sada napadno ljevičarenje. Zato ih više ne interesuje sudbina BiH.