Komentari (134)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kim Jong un-e vidi šta nam rade.
E ovo je malo vjerovatno i u Putinovoj Rusiji ali je sasvim normalna pojava u OHR-ovoj demokratizaciskoj drzavi sticenici i normalno je onima koji su dosli da ovu drzavu "demokratizuju" sa svojim dejtonskim nesporazumom. Vrijeme je demokratima da idu kuci.
OHR ne koristi ništa od funkcija koje može, tako da ne znam što njima imputiraš nekakvu odgovornost za stanje. Jedino što bi mogli otići kući je zato što odavno ništa ne rade.
S obzirom da ne koriste nista sto mogu (ovlasti) je njihov licni izbor,samim tim , ne rade nista ,tako da im daljni boravak u BiH nema svrhe.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
pravosudje je zaduzeno za prljave poslove u kantonu a kad je obican grdjanin u pitanju pravosudje je tu da mu pravo sudi
..ovo bi sve sreile horde i manijaci samo što su oni za vas klošari,jedino da pucaju,al neće više niko,oni su za vas gamad,nek su vas orobili
Ovo me je i podsjetilo na onaj Ćelin upad u redakciju Dana sa plastičnim pištoljem. Što ne nađoše neku minu izneneđenja...novogodišnju.
Za ovo je sve krivo sudstvo i tužilaštvo u BiH.
ja ću morat nekom j.ebat mater! više ne mogu durat ovo....
;)) opasno je držati metak u cijevi a prst na obaraču. svašta se dogodi....
kako to "solid se ispario"? ti si mi u vidu izmaglice nestala sa poprišta
PRIKAŽI ODGOVORE (36)
Vidi ovog papka haha
Imaju ljudi zakon :) mogu da rede sta hoce!!! Naprave sebi zakon i rade sta hoce. Neovlašćeno prisluškivanje i tonsko snimanje Član 174. (1) Ko posebnim uređajima neovlašćeno prisluškuje ili tonski snimi razgovor ili izjavu koja mu nije namijenjena, ili omogući nepozvanom licu da se upozna sa razgovorom ili izjavom koja je neovlašćeno prisluškivana ili snimana, kazniće se novčanom kaznom ili zatvorom do jedne godine. (2) Kaznom iz stava 1. ovog člana kazniće se i ko tonski snimi izjavu koja je njemu namijenjena, bez znanja i odobrenja onoga ko je daje, u namjeri da takvu izjavu zloupotrijebi, ili ko omogući nepozvanom licu da se upozna sa takvom izjavom.
"_Prema njegovom mišljenju za današnju akciju nije bilo niti ima bilo kakvog pravnog utemeljenja. " Zato ima pravni lijek. Ovaj upad, uništavanje i otuđivanje imovine, ne smije ostati nekažnjeno!
@PINK PANTER, MOJE MIŠLJENJE JE DA SI PRISTRASAN! Kao takav, ne možeš biti realan. Valjda novinari znaju svoja prava, bolje od tebe, šta mogu, a šta ne mogu činiti. Svi su osudili napadače, jedino tebe vidim da si stao u njihovu odbranu.
On je pristrasan to je jasno, a ne znam odakle tebi ideja da novinari znaju svoja prava, a posebno odgovornosti? Naši novinari su jednako loš dio društva kao i policija, sudstvo i politika. Slika je našla idealne prilike.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
takooooooo jeeeeeee!
Gospodine Pećanin ja sam to znao dosta ranije da su ti kofol što stoje iza ljuskih prava čine sve da ih još gore unište.
Seneda, hebem te u profesiju, isto ovako je policija upala u BBC u Londonu, da li si ti za to uopste cuo ?! sto ne mogu demagoga i ublehasa koji bi na silu bili europljani ...
Ovo su SDP-ovi kadrovi u MUPu KS iskoristili priliku, dok ih nova metla ne počisti... Stare staljinističke metode SDP-a, sjetimo se izručenja na Gvantanamo i Koalicije za Potjere
Klix je mjesto gdje je SDP u predizbornoj kampanji, a i poslije nje potrošio stotine miliona maraka. Svi članci o njima su frizirani do kraja, a mnogo toga nije nikada objavljeno. Ipak, ova akcija bez SDA nije mogla proći ni u mašti Lagumdžije.
Greška, "miliona" treba biti "hiljada" :)
Plicija i sudstvo ugrožavaju naša prava od rata do danas. Ne znam kome je to trebao ovaj slučaj da to zaključi ili još jednom potvrdi, nakon milion potvrda.