Komentari (165)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Para vrti gdje burgija nece. Lik godinama pricao protiv njega i sad ga brani 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Fadil Novalic je najbolji Premijer kojeg ce imati i kojeg je imalla Federacija.Osim toga, Fadil je nepravednu osudjen za tudji Potpis.Fadil Novalic je nevin covjek.Ovaj narod ne zasluzuje drzavu aki ovaj Covjek Bude lezo u Zatvoru.
Isto sam pomislio... skini Pecaninu gace da vidimo jel se guzica crveni, kad obraza nemas!!
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Luda kuća. 6 godina ga pljuvao kod onog na Face TV a sad ga kao prepoznao kao mučenika . Pa ko koga ovde j...
Montirana afera
Jel Senad P. Pisao za Alagica one gadosti u Slobodnoj Bosni ili je samo onaj drugi udbas Senad?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
LOPINI FRLJAVOJ JE MJESTO U ZENICI
Senad se srozao do dna. Ovim što je prihvatio da brani Fadila je popljuvao sve što je ranije radio dok smo mislili da je pošten i moralan.
hahahha
Ja ne znam sta se vise ceka ljudino Sud Bosne i Hercegovine te osudili i ide u prdekanu i tu nema price nikakve
Stvarno su advokati najvece arave!
Nasla krpa zakrpu...
pecanin koji je i sam pricao o aferi respiratora..sve za pare
Pa što ne ide veliki borac u zatvor, što ne poštuje narod i dtžavu kriminalac, znači svi kriminalci treba da traže pomilovanje, koji je on ku. ac u ovoj državi, trebao je doživotnu dobiti i milione, da vrati mamu li vam SDA lopovsku, uništili i opljačkali svoj narod i državu, dabogda potrošili na teške bolesti do 9 koljena se patili i raspadali svi lopovi.
Pećko i Avdo...naši bošnjački heroji, ima da Fadila izvadite iz ćuzare
Nadam se da Senad pecanin zna o kakvoj se podmukloj igri radi osd strane Covica i veleizdajnika iz trojke kao i potplacenim Vucicevim novinarima Scepi i Nenadu Azifejzovicu. Nadam se da ce jednog dana narod shvati da su BH mediji a pogotovu FAKE TV, Avaz i Oslobodjenje zajedno sa RTRS i TV HB TRECI UZP KOJI DJELUJE KAO GEBELSOVSKA MASINA. Ovo je kopija lazne afre agrokomerc pomocu koje su ubijeni Hamdija Pozderac i skinut Branko Mikulic.
Svaki je isti gadan i lazljiv
Sta je bilo. Ako nece u zatvor hocel vratit 10.5 miliona
Pravda za Fadila. Ja licno mislim da su njega na tanak led navukli sarajevski klosari iz SDA, on je covjek iz drugog mentalnog svijeta, ali ga ne zalim ako stiti svog bosa Bakira i ide robijati za njega.
Moj sejhu, moze biti da je frljo iz drugog mentalnog svijeta ali je glup kao konj! Njegovo je bilo samo da odgovori ko je Seb iz poruka da vibera! Nista drugo! Nije valjda toliko tup da ocekuje da ga se oslobodi poslije potvrdjene presude, poslije misljenja suda! A sa druge strane ako zeljka povuce nacionalni interes, onda bolje da trajno zaboravi Gradacac , Sarajevo i BIH! Koja bi to sramota bila!
Ovi advokati su kao dame lakog morala!Platis i oni ce da lazu za vas!
Dok si krao nisi mislio da ce jednog dana doći kraj i tome. Kada idu u zatvor oni za dva metra drva idi i ti Fadile jer nisi nista bolji od drugi. Samo sto se ti umišljaš da jesi. Zasluzio si zatvor i vise od toga sto si dobio.