Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Varas se senade, ko nije prao prije korone, nece ni poslije. Ko nije ove navike usvojio od malena nece nikad. Jednom uhljup, vazda uhljup.
@sapacha , tačno tako. Ide dotle da se ljudi moraju obrazovati da bi shvatili važnost pranja ruku i opće higijene.
Redovno pranje ruku su osnova higijene i bez korone. To sto je neko peksim to je druga stvar!!! ,Kao pranje zuba,kupanje redovno u prosirenoj brizi o licnoj higijeni!!!
One jeftine cure peru ruke kad idu u sumu...u autu...
Ovih dana nam svi pricaju o sapunu i pranju ruku. Valjda krenula akcijs da narod savlada pranje ruku, a vlast ne zanima da savlada pranje obraza.
Bježi ba Senade, kod nas nema WC-a da je čist i da radi, jedino možeš sanitajzerom sa velikim postotkom alkohola oprati ruke. E sad zašto Policija ne hapsi i šalje gazde na dugogodišnju robiju u kazamatima koji ne očiste WC i obebijede sapun, pardon saFun kao što kažu došlje, ne znam.
Pa valjda pereš ruke i bez tema u zdravstvenom sistemu?! Valjda pereš ruke i bez korone! Dok si mali roditelj ti pere i ruke i guzaru a kako odrastaš to preuzimaš sam. Znači ko to ne radi nije samo on peksin nego su mu i roditelji to isto
Srbi i rvati jos ne znaju kako prati guuzice a kamoli jos i da peru ruke
fino vala u eedu je
Trebali noge prat , 🤔 😆😆
LoL
sta ovaj zna?
zna li se šta do kada ćemo prati ruke?