Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja samo cekam to Dodikovo najavljeno povlacenje iz institucija pa da vidimo koliko srba ce ga poslusati. Da vidim ko ce to odbiti da dolazi na posao u drzavna ministarstva od srba i da dobije otkaz. Da vidim ko ce da se odrekne sigurne plate, toplog, regresa, viska, godisnjeg od 30 dana itd. Cekam.
A zasto mislis da se srbi nece odazvati toj blokadi. To sto ti mislis da smo mi u rs svi gladni i bosi je daleko od istine. Uostalom, desila se blokada od 8 mjeseci sa izetbwgovicem
Ne kazem ja da ste gladni i bosi i ne vrijedjam nego postavljam normalno pitanje. Vecina tih ljudi koja tu radi ima ove beneficije koje sam nabrojao. Vecina ih ima i kredit. Hoce li mu Dodik dati pare kada banka stisne za ratu....Jedno je blokada drugo je napustanje institucija.
Razjedinjuje Bošnjake- jos se hvali
naprijed Šemso sa razbacivanjem bošnjačkih glasova na 170 stranki...
Sta znaci trebamo biti svi u SDA? Pos*ala vas vise lopovska SDA, taman da se raspadne drzava ne bi bio za SDA.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Šemso da imalo voli BiH i Bošnjake nebi pravio novu stranku . Sa ovim je još više uradio štete Državi i pomaže Dodiku i čoviću da budu dominantni u Državi.
Logo mnogo jak. Malo naprijed vise nazad
Zašto su iza dvije zastave dejtonskog entiteta RS a nijeda države BiH? Kakve veze ova indtitucija ili bilo šta što se na ovom mjestu dogovara ima sa Bosnom i Hercegovinom? Da li je Iko od ovih tužnih ljudi, sem zločinaca na slici do kojih nam nije stalo, obdaren razumom, obrazovanjem i moralnim načelima?
Kako stranka naprijed😊😊bolje jurišš!!
ti si bivši svakako i tvoja priča sa aJNAdzicem i koldzom je osuđena na propast
Semsudine SDA bila dok je bijo Alija rahmet Pecednik!? Tihic komunjata je sve pustijo srbima i Bakri je nastavijo vi svi isti unistili ste Bosnjake Muslimane!? iI nista niste naprvli samo sebi ste trpali milijone da mogu da zive praunucad i nerane!?
Koliko Bosnjaka toliko i stranaka. Ubit ce ih demokratija.
Ovaj bez stabilnog i jasnog stava o bilo čemu, sve će izbrbljati samo da se umili u tom trenutku ciljnoj skupini. Niti je kompetentan kao Džaferović, niti pametan kao Lagumdžija, niti sposoban kao Čampara, niti prepreden kao Radončić, a niti karizmatičan kao Bakir - da je 20-30 godina mlađi, bio bi Bećirović u mjesto Rumenog Otvorenog Pisma.
Šemso portir
Gotov je i Naprijed i sda
E da je se preyebo preyebo🤣🤣🤣Skuplja neke otpatke iz desnih i lijevih BH stranaka🤣🤣🤣Al' eto sad si napokon 1.ali u svojoj stranci tj. pokretu🤣🤣🤣Pa bolan Semso ne bio zar nisi skont'o za sve godine da ne mozes biti *riđobradi* pored zivog Asima Sarajlica i njemu slicnih🤣🤣🤣Izborni prag ce ti biti misaona imenica🤣🤣🤣
Nema tebe legendo na mapi istopio si se.
Eto ih lete. Obicni interesdzija i ti ko i ostali.
Preracunao si se...igrao si na pet strana i izvisio na svakoj. Bolje nemoj ni izlazit na izbore i brukat se
kad neka verska grupa zamašta sebe kao narod, more bre još pure treba da jedete pa da narastete znaš
Kako ide Apple veliki srbine što sreću traži na zapadu a guze bi dao istoku?