Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
FAhro je kralj to je vala svima jasno. Ovo je pencilin za SDA stranku sta ce sada reci brat reisa uz fahru..
Nije rekao zaustaviti, već ''ustaviti'', klix nemojte da nas štitite od njegove nepismenosti.
Za sitne pare moj Šemso, sitne pare.
Ovo pred izbore baška popularni ljigavci?
"Fahrudin Radončić, koji je rekao da ima dovoljno znanja i iskustva, međunarodnih veza i ličnog poznanstva s brojnim investitorima da BiH može povesti mnogo uspješnijim i boljim putem" Mozda njegova medjunarodne veze i licna poznanstva investora dolaze iz ove kriminalne banke, gde se sva svjetska olos nalazi na jednom mjestu. https://www.youtube.com/watch?v=sTVPicgC5yU
Tako je hadzija. Kad hadzija nesto kaze e onda se to mora postovati. Do pobjede SBB.
Ako ti je taj grob dobar vodi ga sebi kuci!!!
Ovisnik ce uvijek ovisnika hvaliti.Opreznost mora biti jos veca, kad pohvale dolaze od stranackog federalnog zastupnik SBB-a i njihovih clanova.
ehehehheheheh.... majko mila sta se ovo sa bolesnjacima desava... koalicija hdzsnsdsbb je aktivma duze vrijeme i samo sad ceka legitimitet ... a imaju cca 7 kandidata od.njih par jako kvalitetni..denis,mirsad i sl... interes i novac je cudo ... nam nista prodtiv fahre samo su ovi placeni clanci dno dna..i prije bi ljudi glasovali za fahru da ga toliko ne eksponiraju, botovi fol podrzavaju ...a sve kontraproduktivno..