Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vrlo loše je prošao na izborima
A što se tice bh. državljanstva,onda 90% hrvata i srba se ne bi mogli kandidirati ni na kakvu vlast u Bosni i Hercegovini.Zato dajem povjerenje kao BOSANAC OD GLAVE DO PETE doktoru Hadroviću punu podršku i mi mladi u takvim ljudima imat cemo perspektivu i opstanak u Bosni i Hercegovini.A ne ko što su ove vlasti imale jedini izvoz iz Bosne i Hercegovine u koji su ulagali da iškoluju omladinu,da im ne obezbijede posao u Bosni i Hercegovini i bez ikakve nadoknade formiranu pamet ustupe stranim državama da te države izgrađuju i u njima dokazale svoju stručnost i sposobnost u cijelom svijetu.Tako se nadamo mi mladi da ce Opština Ilidža ukoliko gospodin Hadrović postane načelnik ovu nit iseljavanja pameti iz Opštine Ilidže prekinuti.I zadržati je u svojoj opštini,i omogućiti im radna mjesta kroz ove navedene investicije.Jer ce se samo Ilidžanci zapošljavati u Ilidži,a ni u kakvom slučaju iz drugih raznih opština i područja!
Gospodin Šemso Hadrovic je covjek od visokog rejtinga i postenja.Koji ne gleda gradjane koje odakle i iz koje nacije potice samo gleda karakter i postenje covjeka.Bice nacelnik svih gradjana Ilidže i sigurno ce za svoj petogodisnji mandat ako bi sada i naredne izbore pobijedio kao nacelnik onda bi od Ilidže napravio grad.Koji bi se ravno SA NAJMODERNIJIM I NAJCIVILIZOVANIJIM GRADOVIMA U SVIJETU!S tim sto ce rijesiti drogu,ubistva,kriminal...A otvoriti velike investicije Tramvajska pruga Ilidža-Hrasnica,žičara Hrasnica-Igman turističko naselje Hrasnički stan,uvesti Ilidžu u petu gradsku opštinu.I ekološki 95% čistu opštinu spriječiti nelegalnu izgradnju a svu dosadašnju nelegalnu izgradnju legalizovati i uklonuti oko 9 000 septičkih jama u vodozahvatnoj zoni koju su dosadašnji i sadašnji kandidati dali u bespravnoj izgradnji normalno od toga su imali svoju dobit.A nisu vodili racuna o gradjanima i o buducim generacijama,pa se sada rijeka Bosna na izvoru ne moze da se pije.
ja kako vidim,ovdje je gospodin karic naglasio da ce se zaposljavati gradjani....
A zaposljavanje mladih??? E moj glas nemas sigurno nakon ovoga
Samo birajte Sandzaklije na sve vaznije funkcije u FBiH. Tako ce se ova nakaza od drzave prije raspasti...
SEMSA ZA NACELNIKA, JER IONAKO NA ILIDZI IMA VISE OD 60 TISUCA SANDZAKLIJA. POZDRAV IZ HRVATSKOG STOLNOG GRADA MOSTARA I HZ HB
Ako mene pitate ja nikako nisam njegov simpatizer. Poznajem ga i mogu samo reći da on nije čovjek, on je jedan od mnogih političara koji koristi sva sredstva da se domogne vrha. To govori da je na izborima prošle godine bukvalno pao i tada je promijenio stranku. Ako si simpatizer jedne stranke ostaješ u njoj do kraja svoje političke karijere!!!
A zar nije on u zatvoru? Kad je dobio BiH drzavljanstvo? A jel se odreko drzavljanstva Srbije il ima dvojno?