Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovog nacelnika sovinistu, koji je protiv zena u Parlamentima, treba sto prije protjerati
Pokusava ispraviti svoje ponasanje ko je diskriminatorskog i šovinističkog odnosa kojeg SDA-ovi čelnici pokazuju spram više od polovine bosanskohercegovačkog stanovništva kojeg čine žene.
Stoko nezadovoljna, jeste ljubomorni, ne zaslzujete nista bolje od siromastva, ponizenja. Covjek prica i planira projekte koje vi i ne znate zamisliti i nesto laprdate. Trebate cijeniti sto ima hrabrost reci da su isfrustrirane. Vise biste voljeli da ima uvijen rjecnik?
Gledam onu plavu sa slike i sve se nesto razmisljam da se isclanim iz SDS-a i uclanim u SDA-a ;-)
ye6o vas on sta o njemu raspravljate pored onakvih cura ili je ovo glavno okupljaliste gej populacije :-)
Narucen clanak! Interesuje me koliko je Efendic platio klix-u za ovaj clanak?
To je načelnik, koji podržava Deda Mraza, a priznanje prima od srpkinje i hrvatice.
Pokazao je svoju solidarnost sa zena, treba da ga bude stid i svako normalan ce osuditi njegov cin diskriminacije zena! Ne izvuce se on tako lahko ;)
Iz iskustva znam da Efendic radeći na postizanju visokih standarda ženskih ljudskih prava dugi niz godina, vjerovala sam da je iza nas vrijeme mraka u kojem su neobrazovani i neodgojeni šovinisti tlačili žene.
novoizabrani poltrončić iz SDA= Efendic, hahah
Nije mi jasno kako jedan sexsista, šovinista osim šamara moze dobiti bilo što!
A sta je sa ovim da spolna pripadnost je potpuno pogrešna osnova za političko organiziranje i može donijeti samo štetu, a naročito po žene kojima se kroz takve organizacije ispere mozak do mjere da više nisu sposobne za normalnu socijalizaciju sa ostatkom društva, sram ga bilo ! ccc
Ove cure su ustvari iz SDA, dosle kofol sa zahvalnicom da ga peru pred ljudima za sovinizam hahahahaha
Ruku na srece, taj kvazi načelnik treba dobiti nogu u stražnjicu!