Komentari (108)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Skoro svaki vikend vozim biciklisticke ture do ratne dzamije na Igmanu i nikada nisam imao problema sa cuvarima cak sta vise toliko su ljubazni i susretljivi. U to su se uvjrili mnogi koji su posjetili ovaj lokalitet. Svi u gradu znaju da sa Semirom Halilovicem nesto nije ok. Nije mu ovo prvi put da nekoga napada i prodje sa zataskavanjem
Da, kao sto je Rastoder nevin i Cvijanovicka Prava zena...
Huso : jesam ! Nestala je ova klonka ! I bas mi nesto fali :) ahahahah
Ma nemoj huso :) ja sam vec tako savrsena ^^ sala sala
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Balo,*** te Fahro Radončić,bolje da se baviš estradom,vidi se da voliš biti u centru pažnje.
moj Halilovicu sve si ti osim posten covjek i kako se nazivas knjizevnik, pero nozem zamjenio kitis se Seferovim tzv uspjehom, kurcis se tudjim perjem al cuvjas se mraka oko moje ima i vecih mangupa od tebe, u ovom nasem Šeheru...
svi Semiri problematicni..
Nemam volje da komentarišem događaj. Ne znam šta je laž, a šta istina. U stvari, ne znam ko laže, a ko istinu govori. Sad bih trebala da kažem, policija i Sud će utvrditi činjenice. Ali ni njima više ne vjerujem. Užasno je izgubiti povjerenje. Moram ga ići tražiti! :)))))))
.......familijarna im je ta igra noževima..........like father, like son......
Marš keru, yebo li te tata Boris! Jesu li ti organi bezBEdnosti pripremili materijal za nastavak knjige...
Šta keže Kebo? Kako to da nema vijesti?
ne mogu da verujem, klix mi izbriso komentar HAHAHAHAHAHAHA
Dok Emisija Gosti Sefer Halilovic Jovan Divjak Dragan Vikic https://www.youtube.com/watch?v=KKff965tm_0
Lazes, Semire, lazes!!!
Bit će pravi političar, slaže dok si keks rekao.
Iako se u javnosti voli predstavljati kao publicista, borac protiv kriminala i korupcije, a u posljednje vrijeme i istražitelj ratnih zločina, Semir Halilović je prije petnaestak dana pokazao i dokazao da je, zapravo, nasilnik koji ne preza ni od čega. Sin prvog komandanta Armije BiH Sefera Halilovića tako je, prije petnaestak dana, divljački napao portira na ulazu u zgradu Vlade Kantona Sarajevo, jer je od njega zatražio osobnu kartu. Halilović mlađi je, prema tvrdnjama službenika kantonalne Vlade, krenuo u ured ministra za boračka pitanja Faida Heće, inače stranačkog kolege njegovog oca, kada ga je zaustavio portir i zatražio osobnu kartu. Iako mu je portir ljubazno objasnio da se svi posjetitelji moraju legitimirati, a potom i službeno najaviti, Semir Halilović je bez ijednog valjanog razloga odgovorio salvom psovki i uvreda. Kako njegov bezobrazluk nije zaplašio revnosnog službenika, koji mu nije dozvolio ulazak dok ne pokaže osobne isprave, Halilović je nesretnog čovjeka najprije udario nogom u prepone, a potom i laktom u glavu. Brutalni, divljački napad nadobudnog Semira Halilovića na uposlenika Vlade Kantona Sarajevo naknadno je zataškan na intervenciju ministra Faida Heće, u čijem je uredu Halilović, inače, svakodnevni gost.
Opet dron,znači imamo albance u blizini.
Prjetiı mu je pisanjem knjige
I sada ce popusiti zastitar sto je radio svoj posao, a ko i uvijek supci vazda izvuku deblji kraj. Al eto Sarajevo se vazda djelilo na raju i papke, samo sto su se papci dobro uhljebili pa glume kabadahije.