Komentari (414)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo je Semir Efendic uspio uhljebiti vise clanova svoje porodice od Sefika Dzaferovica.
SDA kriminalna elita.
Najveći kriminalac
PRIKAŽI ODGOVORE (23)
Brat Emir Efendić zaposlen u FMUP-u je preko ministra Aljoše Čampare.   -Amidžić Muhamed Efendića zaposlen bez konkursa u JKP Tržnice-pijace preko direktora Jasmina Terovića.
pokrenimo sarajevo zajedno
što jest jest
sarajevo može bolje
Efendicu treba dati priliku i za kanton. mislim da bih mogao svasta napraviti
Kad bi sve bilo kao u novom gradu bilo bi odlicno. Efendic to radi odlicno
kanton sarajevo ce biti kao opcina novi grad
💪💪💪 Efendić kralj 💪💪💪
efendić je najbolji političar.
Para oci nema. Sto znaci: P je savjet i upucuje da je personificirani novac ”slijep”, odnosno da mu je svejedno kodkoga je, jer ljudi cesto cine neke postupke koji su nedopusteni da bi se domogli para i pri tom su slijepi zamoralne principe.
Umjesto da je u zatvoru za ubistvo pjesaka on na izbornim listama ovo samo kod nas ima.
https://urbanfeniks.net/ekskluzivno/140-kriminalna-hobotnica-efendic Pogledajte koliko je Semir Efendić zaposlio rodbine na budzet. Glas za SDA i Semira Efendića da u sljedecem mandatu zaposli i dajidžiće i kućnog ljubimca.
Svako sebe ispisuje na licu. Sto znaci: P porucuje da se na licu moze naslutiti karakter covjeka.
Dobrodošli na najbolji seks sajt za Upoznavanje = = > www.Hotmiss.top
Stradalo dijete na Dobrinji. Imao si obraza i dosao si na dzenazu, ali nisi imao dovoljno obraza da podneses ostavku. Svjestan si bio ko je rdio na odrzavanju igralista ba kojem je neduzno djete stradalo, i na to si se oglusio. Skoro si autom udario pjesaka,....., mozel li spavati? Ja nebi mogao.
Semire, sto se mene tice nemas glas, a ja za sobom vucem trocifren broj. Naravno, puno srece ti zelim.