Komentari (208)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...Jašta si oživio...nema evo opcina Novi Grad nema cuka, nema nestajanje vode, nema nestajanje struje...STUP OD AERODROMA DO BRIJESCA I STUPSKA PETLJA OSVJETLJENA JE NAVECE ono vise nema one mrakace ko da si u Transilvaniji... nema stupskog buvljaka i sramote na glavnoj raskrsnici i da mašala uspio si izgraditi nekoliko džamija na glavnim cestama i skloniti igralista djeci...parkinge ljudima koji imaju srecu da rade i treba im svakodnevno... nema sta jnapravio si pravo oznake ulica u svim dobrinjskim i alipasino cestama...tako da i putnik namjernik moze pronaci gdje se namjenio i sta trazi... i napravio si pravo da razbijes monotoniju jednolicne gradnje...koju bistu, spomenik, fontanu, neku specificnost...neku originalnost... a poslovnim radnim mjestima necemo...nisam raspolozen za komediju odmah na jutro :-D
Dobar je on kakvih sve ima.
...ma ovo leti i na njega...i na sve koji su bili prije njega...ne interesje me stranka...sad odmah neka mi bantu crnac iz afrike, al ako ce sve posložiti voljet cu ga i cjeniti!
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
vidim da je oživio obraščiće i bradicu. k'o i svaki sda sokolić koji ne plaća svoje ručkove.
Nacalnice, zasto se predali zahtjev za nosenje kratkog vatrenog oruzja? Jel vas to strah necega?
Ne mogu da vjerujem da vam ovaj nacelnik ne odgovara.. Pa pogledajte na svakom cosku se gradi nesto. Ne treba vama nista dati pa bi onda bili zadovoljni !!!!
pa njima sdp govno mirise bolje nego sda zlato da se razumijemo govna su i jedni i drugi, ali tako razmisljaju omladinci crvenih kmera i zelenih patuljaka
Covjek je napravio puno vise nego njegovi predhodnici,ako ste citali vidjeli ste sta je sve uradio,treba napomenut da je i u naselju brijesce napravio minibusku stanicu i da je u tom naselju uradio dosta po pitanju pasa lutalica...Iskreno po meni je dosta uradio..
Ja bi njega i još pola općine za usi i nabio nogom iz ustanove.
i vratila tenisera a? :D
znaci nole hadzic je imao 13 savjetnika i pomocnika, vjerovatno sve stranacki ljudi na budzetu i grbaci naroda
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.553120744759124.1073741863.356195037785030&type=1 http://www.klix.ba/vijesti/bih/skloniste-na-dobrinji-se-pretvara-u-prvu-bosansku-trznicu/130919138#6 http://www.novigradsarajevo.ba/index.php?option=com_k2&view=item&id=1191%3Aopcina-novi-grad-sarajevo-provodi-akciju-ciscenja-devastiranog-vrtica-na&Itemid=4 http://www.novigradsarajevo.ba/index.php?option=com_k2&view=item&id=1166%3Anacelnik-efendic&Itemid=4 http://www.novigradsarajevo.ba/index.php?option=com_k2&view=item&id=1208%3Apotpisan&Itemid=4 https://www.facebook.com/media/set/?set=a.466926456711887.1073741825.356195037785030&type=1 http://www.klix.ba/vijesti/bih/pripreme-za-pokretanje-industrjiske-zone-zrak/130319086 http://www.klix.ba/vijesti/bih/napokon-stvoreni-uslovi-za-spajanje-sarajeva-na-koridor-5c/130710064 http://www.novigradsarajevo.ba/index.php?option=com_k2&view=item&id=1099%3Aopcina-novi-grad-donirala-vage-za-mjerenje-tezine-beba&Itemid=4
Sramite se sto ste udarili po covjeku koji zeli udovoljit ljudima, ili po svemu sto sam vidjela STOKI. Treba Vama Hadzic, dok je ovaca bice i vune.
Samo naprijed nacelnice, ne osvrcite se na negativne komentare. Oni koji pricaju lose su Hadziceve pristalice, koje vise vole da nacelnik pere pare kroz kruzne tokove po Dobrinji i sklanja semafore koji su tu neophodni. Kome se ne svidja sadasnji nacelnik opcine Novi Grad, bujrum, selite u drugu opcinu.
Efendic je momak za 10, poznajem ga citav zivot, raja, a i vidi se da s njim idemo naprijed.. prije nego je Hadzic dobio mandat, nasjeo sam kao i vecina i glasao, znao se fino prodati i na kraju skontas da je obicni papak.. jbg. sva'ko se nekad za*ebe..
Smece lopovsko! Jel te stid ??????
Po cemu je lopov? Ne sudi, da tebi ne bi bilo sudjeno. Hadzic je posten jel? Sto Hadzic nije uradio sto Semir radi? Sto nije obnovio Dobrinju poslije rata. Imao je mandata da to uradi, zasto rezervoar nije obezbjedio, nego napravio jadni kruzni tok i ukinuo semafore na Dobrinji da opere pare.
pa ne moze covjek popraviti nakon 15godisnjeg lopovluka iz druge stranke. kako vam sad zvuci ova recenica sdp-ovce?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Neznam ga al mu lice govori sve! Daj meni, daj meni....
Haj stavi sliku da vidimo sta tvoje lice govori.
Pogledas mu facu i sve ti jasno!
Pogledas mu facu i sve ti jasno!
ti neki derpe pa mu gledas facu, izgled?
Mlad a izabrao SDA, ima li vece tragedije?
Ozivio si ti sebe, seljacino, uzimajuci talove i rekete po Dobrinji za otvaranje kojekakvih kafica na sred setalista, a ne Novi Grad. Ljigo, fuj!
KAKO JE PO OKUPACIJI RIM KREIRAO "SRBE" "HRVATE" "BOSNU" i "BOŠNJAKE": Srbi (lat. servi, serbi - rob, slugan) Hrvati (lat. cretino, iskv. croatino - budalina, kreten) Bosna (lat. bos+nae - volčine, govedine) Tri od tri ne može biti koincidencija, zar ne? Dodate li tome i četvrtog dokazanog neprijatelja, vidjećete šta i oni misle o "svojim" Bošnjacima: tur. bosh+nyak - beskućnik, fukara; izv. tur. bos+nya - ničija zemlja (pravni status kolonije, lat.terra nullius) * NAPOMENA: portal "KLIX" (nikakva "misterija" već obična igra riječi: C(hato)LICS ) koji moderira fanatična katolička mladež (pa u misiji "civiliziranja glupih Bosanaca" mnogi naprave desetine hiljada postova - istinski fanatizam!) cenzurira URL adrese portala Kraljevske Porodice ** NAPOMENA: Ovo nije SPAM jer Kraljevska Porodica ništa ne prodaje niti na svojim portalima ima reklame, pa je svako uklanjanje ovih postova očito POLITIČKI motivisano ISTINA JE SAMO JEDNA ! LONG LIVE THE KING www.kraljevskaporodica.ba
Tvoja mama(lat.kurava)
Treba proći kroz B-fazu, oko ono grozne "pijace", zona sumraka, užas! Radi ko šta hoće, i kako hoće! Prestrašna je ta slika, kao da smo još u ratu!
pa ne mozes kad je nole reket 15 godina to pravio, ne moze covjek za 2 mjeseca srediti 15godisnju diktaturu