Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
onaj njegov prethodnik dok je sdp bio u koaliciji sa sda kad god bi se radnici pobunili negdje on posalje onog meleza da laze, obecava smiruje, gusi pobune...sve za politiku.
znači ona gnida bajramovic je godinama uzimao preko 3 milje tupla a nije bio cak ni upisan kao predsjednik....aferim sindikalci.....nije ni cudo sto vas niko ne hebe ni 2 %
koji je ovo debil ....ko njega progura ...😁😁😁
Joj ovih NOVINARČIĆA, nije UPISAN !!! Treba tražiti pod slovom "P" kao PAPAK !!!
😂
A gde je pečat?
SDA posao, iskusno, dok ne postave svoga covjeke nece registrovati u ministarstvu
ovog krimosa mqknuti
ukinuti sva radnička prava i sindikat ukinuti, (nepotreban je i poguban za radnike, oni ništa i nikoga ne štite) i primjenjivati zakon i propise za radnike kao za zaposlenike u državnom sektoru, uz inspekcijski nadzor i prisilu. samo je vlast odgovorna, jer od zaštite građanskih prava, to jeste poglavito prava iz rada, treba da joj ovisi "glava".
a i to je uski krug prijatelja, kumova i sl. rade za politiku i po potrebi, da ista valjaju u kakvom stanju je radnicka klasa bili bi bolje organizovani
a šta će klix stvarno ignorirati mudžahedina koji kolje po Konjicu?