Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koga boli qita šta Dodik priča, potpisao je, traži je, molio je, ima zakonsku obavezu po članu 84.zakone o OS BiH, kraj priče!Kopiraj u dovoljno primjeraka i nosi u Brisel pa nek se žali Vulinu i Daciću!😂😂😂😂
Moj brato samo NATO 😂 Ko nece nek se ne namece 😂
Ratni zlocinac iz Bugojna prica o NATO PAKTU zlocinac staje sa 19 Hrvata Bugojna.
Ako bude pregledavanja biće sranja, nemoj poslije da se hvatate za glavu. I Alija je bio upozoren
* preglesavanja
Sta je problem? Srbi imaju opciju da ne idu u armiju i to je to. Nemaju se sta mjesati u volju vecine. Mada manjina ima sva prava, ali i vecina ima prava. To sto vecina zeli treba da se desi.
Kad je ovako pametan i sve zna, može li nam reći gdje su ubijeni Hrvati iz Bugojna? Ipak je uz Dzevada Mlaću bio jedan od glavnih. Čisto onako pitam.
Ratni zločinac iz Bugojna propovijeda o Nato savezu.
hoćemo odmah u nato, brodovi pristižu u persijski zaliv a mi kasnimo
@o z n a Srbi su braca tim perzijcima, ima i tamo tih ortodoxa i svi mrze Evropljane nema veze koje vjere, isto kao sto srbi mrze evropljane
Neznam sto seuopce ovdje vodi tolika polemika o NATO -u kad se zna tocno koja je tamo nasa pozicija.Tu poziciju prakticnog naseg clanstva ne treba dopustiti da nas u bespotrebne polemike uvlace neki lokalni dzilkosi poput Laktaskog vepra koji je sve svoje odrcane fraze ispucao tako da vise ni on sam sebi nema sto ponuditi.
SDA i SBB su vec u vlasti, DF preko Komsica je vec clan predsjednistva a uskoro preuzima predsjedavajuceg. Tako da su SDA SBB i DF vec tu, a Dodikovci i SNSd nece moci u vlast sve dok ne pristanu na Map. Tako drzite Dodikovce sto dalje od vlasti,
Objavljeno: 24.05.2019. Ambasador Sjedinjenih Američkih Država u Bosni i Hercegovini Eric Nelson boravio je u Briselu, gdje je posjetio sjedište NATO-a. Na svom Instagram profilu objavio je kako je vodio važne razgovore o snažnom partnerstvu Bosne i Hercegovine sa ovom organizacijom.
Ne u nato
Izdajnik Niksic svoju izdaju i kukavicluk za ne ulazak u vlast baca na koga drugog nego SDA, jer kao papagaj siri klasicne lazi i podvale da je SDA izabrala cetvrtog mandata iz SNSD a ne PDP i SDS . Kao da SDA bira srbe i hrvate koji Zajedno imaju 10 a Bosnjaci 5. Kao da je razlika i 9 protiv 6 ili 8 protiv 7. Pa ti SDS i PDP su danas u vijece ministara i pet puta skidaju sa dnevnog reda Map!!
To je taj SDP sto koalira sa PDP i SDS, jedni se ujedinili sa Seseljovcima a drugi stranka najvecih ratnih zlocinaca gdje i danas sjedi kcerka ratnog zlocinca Karadzica. Oni vec pet puta skidaju nacionalni program Map . Takve zali SDP i Niksic.
Niksicu izdajniku, Dodik i Covic ruse BIH a tebi je SDA puna usta ... izdajniku sakrio si se u misju rupu i udobne fotelje