Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovih generala što ih ''avanzovaše'' u profesore, doktore, savjetnike, načelnike ima na sve strane.
Selmo Cikotić: NATO je najuspješnija organizacija koju moderna historija poznaje--------pa ako to kaze Selmo...ko smo mi da tvrdimo suprotno
Nema sta, super Nato prasi muslimane po Bliskom Istoku i sjeveru Afrike. Evo i konacna potvrda od bivsih komunista, da je to jedna super organizacija u koju trebaju i Bosnjaci uci, da i oni mogu da prase muslimane i ostale po svijetu, koji nisu po volji Imperijalnim kastama. Bosnjaci, imate punu podrsku Srba da saljete svoje jedinice da ubijaju neduzne ljude po svijetu, radi imperijalnih interesa, a to nas ne zanima, niti hocemo da budemo dio toga.
SDA ne pudlice vec skutre!
FIFA je na prvom mjestu bajo moj.
Kako je smjesno ovo kukanje za natom.
Nisi ti Selmo nikad otiso na Hadz ocito.
NATO izvodjenjem operacije "Deliberate Force" ili "Namjerna Sila" po prvi put u historiji je pokazao kako vojne snage zapadne hemisfere zajedno nastupaju u istom cilju borbe protiv srpskog terorizma i genocida. NATO pakt je time pokazao i vojnu i logisticku nadmoc te poslao poruku ne samo prema srpskim teroristima, nego i Rusiji da se ne pokusavaju vise truditi. I do danas su sigurno glavni garant mira na Balkanu
@SamoRealnoDruze Pa jeste pokazao, da je morao sjesti sa Srbima i dogovoriti Kumanovski sporazum. I tek onda vidjeli kada su se Srbi povlačili da skoro ništa od tehnike nije uništeno na Kosovu. NATO moćna sila gdje druga po brojnosti vojska više sarađuje sa tim Rusima, nego sa ostatkom NATO pakta.
North Atlantic Terrorist Organisation najuspesnija u ubijanju drugih naroda!
Da nisi mislio na srbe?
Zandarmerija je jaca od Nata haha