Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo ga zadrzite, jer je glup ko noc
Sudovi u Turskoj ko Mostarska Gradska Uprava: kolektivni godisnji!
legende ste vi sa klixa i veliki profesionalci hladno mi ukinuše 10 pluseva staviše omjer 0-0 jer je u komentaru u jednoj recenici stajalo ime bakir ne mogu da vjerujem ovo se dogadja u zadnjih 7 dana ne znam koliko puta evo kunem se u tita i aliju nikad više neću spomenuti bakira niti u jednom komentaru.p.s. pozdravo vas je pulicer!
sto se petljao u bilo sta,nesto su mu nasli sigurno,samo ga mladost i neiskustvo moze spasiti......,
De Bakire zamoli amidzu da pusti malog za raspust kuci.Sad je pobijedio pa mu vise ta strogoca i netreba
E MOJ SELMIRE ŠTO NAJEBA TI TEK PRED SUD U SEPTEMBRU A BAKIR ODLAZI U OKTOBRU!
I kod njih pravosuđe efikasno ko u BiH.
Zajeban erdoan samo hapsi pametan,ne mozes udarati na drzavu
Predlažem članstvo u mirotvornoj AK47 partiji uz promjenu imena u Selim Mašetoglu
O stručnjak još aktuelan? Dođeš u Travnik kupiš diplomu i nemaš ovih problema. Avaz i ostali na aparatima zbog pobjede Erdogana a miševi??
Povedimo kampanju za prekid diplomatskih odnosa sa Turskom dok se student ne isporuči BIH radi suđenja za korištenje mobitel aplikacije koja nije zabranjena u BIH ! TRažimo od Bakira da potpiše peticiju PRVI ! Stranke koje ne potpišu ne uzimajte u obzir za glasanje ! Sutra će se to desiti i vašem djetetu !
Peticija? D ne studiraš u Travniku Plama Sokocu Širokom možda bistar si očito
@NONAMEXXL studira kod tvoje mame
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
do tada ce izgubit nevinost dosta puta !