Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mnogi odbranjeni doktorati su pionirski radovi iz novih naucnih (pod)oblasti kojih ima jako puno. Ali Klix ne izvjestava o takvim stvarima. Selma je izgledala imala povlasten polozaj iz nekog razloga (valjda poznantsvo u redakciji). Ne bih volio da se ovaj post shvati kao obezvrijedjivanje Selminog uspjeha. Samo se pitam zasto se o svakoj odbrani doktorata (koji je po definiciji korak u nauci kojeg niko nikad napravio nije) ne objavi clanak.
Cestitke za jednu od boljih asistentica na Stomatoloskom fakultetu
nadam se da će u mup da radi tamo na forenzici radi jedan glavati kreten ivica perovic taj glavati tvrdi da je \'rvat a ono srbin brat mu bio četnik na grbavici ovim putem mu j.e-b-em sve što ima
Svaka cast, doktorica za primjer. Zanimljiva tema, pogotovo za BiH. Ne moze razumit onaj ko nema medicinsko obrazovanje, pogotovo ovi politolozi, filozofi, nastavnici pedagozi, socijalni rad...
Svaka cast asistentice :)
koga boli q
Njen muž nije dr. Salem, već Amir Zukić, novinar.
Svaka čast Doktore
Kad sam video crno-belu fotografiju pomislio sam da je žena umrla. Klitorisi glupi
Jest a njen muž zukić dr. salim, koji radi kao stomatolog u domu zdravlja st. grad, pravi gelipter i mučkaroš. muči raju ne zna da izvadi zub a kad vidi kakvu komplikovanu situaciju odustaje od tretmana. U slučaju da treba neki specijalni zahvat, traži duple pare i tom javašluku niko da stane u kraj.
ma bezze
cestitke ! respekt !
Sretan boravak u inostranstvu