Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako ce ovakav zakon proci kraj svih ovih grabljivaca i kriminalaca koji su se docepali fotelje i sada samo gledaju kako sebe da uhljebe,boli ih briga za narod.
naravno, zabusavanje i podmetanje noge nacionalni sport nacionalnih stranaka postao
Ovo je hisotijski dan za BiH. Da je ovaj zakon postojao prije godinu dana ovaj SDP ov indijanac sto je narucio Talgo vozoove i time preduzece zadavio 120 miliona sada bi dobio zatvor od 10 godina.!! Svaka cast mirza ustamujic ovo je konkretna borba protiv korucpije!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ne mogu da shvatim zasto taj zakon uopste nije bio na dnevnom redu, jesu li to oni koji brinu za gradjane, koliko misle na iste pokazuju ovim potezom gdje ih je bas briga za fond solidarnosti.
I po meni o tome zakonu ne treba se ni glasati,on se podrazumijeva,kako ga neko moze oboriti,politicari su to da zasttite i pomognu narodu.
Pa SDA, HDZ i SBB su se pobunili protiv ovog zakona o osnivanju Fonda, valjda zato sto ce taj Fond transparentno obavljati posao, a oni od toga nece imati koristi
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Cim treba da se narodu pomogne tu na scenu dolaze oni koji su odmagali ovih 20 godina da prekinu pod svaku cijenu pomoc, jer njima je cilj da od nas stvore sto vecu bijedu da se mozemo njima prodati za koru hljeba.!
A zasto bi se oni uopste brinuli dali ce biti ovog fonda solidarnosti, pa ne bi oni imali toliko na racunima da ih briga za gradjane, gledaju sebe i kako napuniti svoj dzep, a za ostalo ih nije briga.
Bravo Ustamujicu,da konacno kriminalci u politici odgovaraju za sve kradje ovog napacenog naroda.
Ovo je hisotijski dan za BiH. Da je ovaj zakon postojao prije godinu dana ovaj SDP ov indijanac sto je narucio Talgo vozoove i time preduzece zadavio 120 miliona sada bi dobio zatvor od 10 godina.!! Svaka cast mirza ustamujic ovo je konkretna borba protiv korucpije!
Ko je naručio Talgo vozove??? Hajde provjeri, nemoj da ti Ustamujić diktira komentare života ti! Pa zar ti ispiranje mozga ne predstavlja vrijeđanje inteligencije!
Damir Hadzic i enver bijedic obadvojica kadrovi SDPa ministri federalni i drzavni...
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Izgleda kod nas može sve, ali solidarnost u politici ne prolazi! Pa zar ni jednom ne mogu biti ljudi! Zašto ih se na sve mora tjerati
Ne znam kako moze neko da bude protiv pomoci.Pa to je narod,a politicari su izabrani kako bi predstavljali narod.Stvarno sramota.Selimovicu bravo za ovo.
Pa zar su neki levati i protiv ovoga za pomoć ugroženim područjima, pa nek' im je na obraz. Selimoviću svaka čast!
Jebote selimovic taj isti njegov SDP je skinuo u februaru ove godine 36 miliona maraka sa psoebnog racuna za zastitiu i spasavanje kako bi izmirio poljoprivrednike koji su tada htjeli se pridruziti demonstrantima...SDP SDA se prepali uzeli lovu i podlili poticaje da ne dodje do jos veceg belaja...i sta se desi? Poplave!! Oni su prekrsili zakon ovim djelom !
U ovo što si napisao ni ti sam ne vjeruješ, jasno je meni da si poslan ovdje od strane Radončića da komentarišeš pa ti neću odgovarati jer si smiješan, a i da te ne ruže stranci.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
I opet ko misli stalno na zrtve poplava??? Socijaldemokrati naaaraaavnooo!!!!!! Svaka im cast, dokazali su se nema sta.
Opet će to da izbjegnu kriminalci kojima je pored miliona koje su popljačkali žao dati marku ljudima koji su u poplavama ostali bez ičega, a i oni su ih napravili sirotinjom, cccc
Slazem se. Ova banda SDP SDA je uralala 20 miliona iz budzeta koje su bile namjenjene za zastitiu i spasavanje od poplava...predvidjene za to...ali ovaj zakon ustamujica da se kazne sa 10 godina zatvora oni koji nesavjesno trose novac drzavni je odlicna stvar!
Nermic nije 20 nego 36 jer su istu stvar uradili prosle godine..a u februaru su to uradili kako bi smirili deonstarnte poljoprivrendike sa poticajima jer su se preoali naroda bili smradovi jedni! Zato nismo imali marke kad su poplave udarile i raja glavu izgubila...fasititi jedni!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Jasenko Selimovic umjesto da bude pripravnik u struci (dr. veterinarske medicine) postade zastupnik i Sef kluba zastupnika u parlamentu. Covjek je genije, ali za sebe i svoj racun. I zbog ovakvih likova SDP ce izgubiti izbore!
Pa kada je mogao Fahrudin Radončić dokazani kriminalac sa diplomom nastavnika likovnog biti ministar sigurnosti o čemu dalje pričati, a ovaj je bar mlad, pošten, vrijedan, kakvih ima meni je on najmanji problem na našoj političkoj sceni...
E bas je dobra usporedba sa Fahrom. E vala ste pali na niske grane ako se poredite s njim.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Cini se da njih boli briga za ljude koje je pogodila ova nesreca i da je Fond zadnja rupa na sviralu