Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Drzava mora uciniti sve da pomogne ovim ljudima. Ovdje ce pokazati svako svoje pravo lice. Svi se moramo podici i uciniti onoliko koliko mozemo i u skladu sa nasim mogucnostima.
internacionalac, poznatiji kao lajk kurva
šta će se on obazirati jedino što on ima u svom bijednom životu su lajkovi
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ne možete reći da su podzemne vode po prvi put ovoliko "nadošlllle",,one su i ranijih godina,decenija i stoljeća bile ovolike i td.,ali šta je onaj ključni momenat koji je uništio ove krajeve.domalo zauvijek?!!-divlja gradnja po planinama i dolinama,beskrajna kopanja i skretanja voda,te gradnja tamo gdje komunisti nisu nikada dozvoljavali iz ovih razloga-skretanja hiljadugodišnjih tokova podzemnih voda!!a onda divlja i nekontrolisans i masovna sječa šuma,što su komunisti takođe držali pod željeznom kontrolom,oslabljena čvrstina tla,olabavljena i sklona pomjeranjima,samim tim...definitivno,apsolutni i istorijski krivci za ovu kataklizmu su sve one vlasti od 1995 do danas,koji su se ponašali prema tim krajevima kao prema ratnom plijenu,bez ljubavi i stava-ovo je domovina
NESUMNJIVO DA SU KISE GLAVNI RAZLOG BILE. NIKAD SE PRIJE NISAM INTERSOVAO O TIM KLIZISTIMA ILI "USJELINAMA" KAKO SE KAZE U MOM KRAJU,ALI SAD PRETURAM PO INTERNETU DA BOLJE RAZUMIJEM TAJ FENOMEN I KAKO SPRIJECITI BUDUCA KLIZISTA. PRETPOSTAVLJAM DA CE GEOLOZI DILJEM BOSNE BITI TRAZENI ZA MISLJENJE I PROCJENU.
Od drzave nikakve koisti. Ljudi hitno moraju saditi bagreme na potencijalnim klizistima oko kuca. Bagrem je skoro istrebljen u nasoj domovini a pomodarstvo je sadjenje tuja.
Telecom Hrvatske obezbijedo besplatne pozive, BiH telekom obavijestava raseljena lica da se ne brinu, racuni ce biti naknadno ispostavljeni. Vaš BiH Bakir Telecom.
Telecom Hrvatske obezbijedo besplatne pozive, BiH telekom obavijestava raseljena lica da se ne brinu, racuni ce biti naknadno ispostavljeni. Vaš BiH Bakir Telecom.
Rast temperatura povećava i opasnost od zaraza.
Što više žrtava želim u nakaradnoj izdrkotini RS
Nemoj da prizeljkujes elementarne nepogode,vidis da pri istim nema adekvatnih lijekova za tebe
bošnjakislam............šta ima veze što je teritorij BiH, kad je srpski Somn***........................ne boj se za moje ljekove, nego zha svoju djecu.........mogla bi umrijet prije tebe
šta ovaj Lijanović glumi u plavom odijelu CZ ovih dana, evo ga i na FTV sad
...stručnjak...
Zaustavit ce se klizista, ali ce se pojaviti mnogobrojne druge bolesti od kojih ce izumrijeti citav Balkan. Testiraju na nama pomocu HAARPA. Sve je ovo isplanirano..
ČUJ OVU SPIKU ...država mora spriječiti širenje
gledah na TV1, i samo mogu reći hvala Bogu za život A.Sidrana...haman je "posljednji Mohikanac" bosanskog jezika :D
Ne mozes ti protiv prirode nista
ti si pametan neki haman
probam dobiti lajk, shhhhhh
HOCEL BIT U HUMANITARNOJ KOKICA I NUTELE?