Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Valjda sada nece biti opstrukcija u domu naroda kao sto je obicaj. Vidjet cemo u domu naroda ko je za borbu protiv kriminala a ko nije... SBB sucks!
ovaj zakon je odavno trebalo usvojiti a sad cemo vidjeti cega su se bojali pa odugovlacili sa usvajanje..niksicu i sdp-u svaka cast na upornosti i istrajnosti
Koliko je trebalo da shvate ostali razloge donosenja takvog zakona ! O moj Bože !! Bravo SDP-u koji je istrajao u donosenju zakona i predlaganju ! !
Preostaje nam da sacekamo,ne sumnjam da ce biti usvojen i na domu naroda.a onda slijedi likovanje gradjana kojima je preko glave lopovluka nacionalnih stranaka.
Mislim da bi i na Domu naroda ovaj zakon trebalo da se podrzi,jer svaka druga odluka bi bila nepravedna.Dosta je bilo lopovluka nacionalnih stranaka.Vrijeme je da narod pocne zivjeti,a ne zivotariti.
Kada se ovi zakoni usvoje, tada mozemo da ocekujemo pomak u pozitivnom smjeru, dosta je bilo onih koji odlucuju o nasoj sudbini, a kriminalnim radnjama unistavaju sve oko nas.
SBB glasao za zakon kao i SDA kao i SBiH....hmmmm sta ce sada ovi SDP-ovic?
Nadamo se da ce ovako znacajni zakoni dobiti podrsku i u Domu naroda!
Ako ovaj set zakona bude usvojen i zaživi možemo očekivati poboljšanje bez ovoga ne jer kriminalci na vlasti štite sebe i svoje pljačke!
Ko nije kriv nema cega da se plasi, ovo je jedan veliki napredak, a i zaista ce biti historijska odluka kada ovaj set usvoji dom naroda, konacno ce se stati ukraj ovim kriminalcima poput Fahre.
Nemaju vise gdje. Usvojit ce i dom naroda. Znaju i Fahro i Bakir da ukoliko glasaju protiv da ce time prepisati svoju kaznu koju ce imnarod uspostaviti.
samo se bojim da oni ipak ne nađu način da prikriju svoje lopovluke i zaštite svoje kriminalne guzice!
15.marta 1991.god smo imali čovjeka koji je rekao historijisko NE, NE nasilju, nepravdi, uništavanju... Danas želimo historijisko DA, DA za konačan obračun s kriminalom, profiterstvom i organiziranim mafijaško političkim subjektima koji danonoćno godinama unazad uništavaju ovu državu i potppiruju nezadovoljstvo, sijući strah... Želimo veliko DA protiv toga!
Treba mafiji u politici koji su pljačkaju za sobom stati u kraj, samo da ne obore ovaj zakon spašavajući svoju guzicu!
za historiju će biti kad vas sve pohapse i povješaju o bandere stoko lopovska!
sto sve? ja bih samo one sto su nas godinama pljackali
pa to su svi