Komentari (146)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovaj covjek zasluzuje svako postovanje..zivjeo sam u tz kada je on bio gradonacelnik..nikada nisam o njemu cuo nista lose..uzivaj teu penziji gospodine Beslacicu..
@karafeka i dan danas se boje komunizma... A ovi mladji ne znaju komunizam nikad nije zabranjivao vjeru ali jeste balinluke... A to svakako treba biti zabranjeno!
On je svako postovanje izgubio kad je stao uz Batu Nacistu.
Jasta moj Selime, kalesija, sapna, zivinice... Sve se to sjetilo u Tuzlu, sve goli seljak isklesan po SDAovskim arsinima i mladomuslimanskim idealima...
@Goldenproxy Pa ne mogu svi prihvatiti realnost nego grade u svojim glavama paralelne realnosti na osnovama hutbi i predavanja iz mladosti... Sta ces ljudi upali u masine, SDA i dzamija im skrojili licnosti i eto ti... Ne kontaju da je dzamija Bogomolja... Mjesto na kojem se moli Bogu...
@PaulieGualtieri Jer ti seljaci nikada nisu culi za drevnu izreku "Kad dodjes u Rim ponasaj se kao Rimljanin"...
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Veliko postovanje dobrom covjeku i gospodinu Selimu Beslagicu, koji je uvijek imao otvorena vrata za sve ljude.
Respect veliki za ovog gospodina . Ne mogu mu nikad zaboravit taj 15.05.1992 . Sve minuse ako je i imao je poklopio tim jednim danom
Eh ti si i živio i proživio, kaj će tek ovi muslimani poslije tebe napravit, bit će to najnazadnija, najzatucanija, najnerazvijenija zemlja na cijelom svijetu. Balija je dobar da bude zidar ali dat mu državu na upravljanje ....
A zasto si ti dobar i takbi kao ti da mije znati. Mozda da prodajes zjale i to je sve, zato Cuti ne javljaj se
ti si sklonio stotine tuzlaka koji ti nisu bili po volji i tako napravio vakum koji su seljoberi iskoristili da nas pokore .. zbog čega? pa i ti ćeš umrijeti, ništa sa sobom nećeš ponijeti!
Dragi Selime, nemojmo ga po bosanski zamotavati u pite, nego kažimo otvoreno, SDA od trokutistana radi Muslimaniju u srcu Europe.
@Gurabbija hebe mi se za Yugu, jedna i jedina moja domovina Hrvatska
@Vinkec Neko islamizaciju a neko ustašizaciju. Samo što ovo prvo je zasnovano na svetoj knjizi Kuranu koja propovjeda nešto dobro. A ovo drugo je zasnovano na drugoj knjizi "Mein Kampf" koju su 'Rvati, rado prigrlili a koja dotiče se superioronosti jedne nacije nad drugom uz obavezno sistematsko izrabljivanje i ubijanje druge nacije, pod izgovorom ugroženosti prve. Ali na vas očito Jevreji ne kmeče na ulice Budaka i Luburića, što znači imate zeleno svjetlo.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Da je ovaj gospodin, ljudina, komunista i patriota pobijedio na vanrednom kongresu SDPa 2015. sve bi bilo drugačije...
@Gurabbija hebem li ti mater balijsku u po pichke.....
A nije pobijedio jer mu je Jasmin okrenuo ledja. I u pravu si sve bi bilo drugačije. Svaka čast g. Selimu Bešlagiću. Gospodin čovjek bio i ostao.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
gospodin . A u Centru je načelnik ajnadzic, jadna majko
najveći ljevičar na našim prostorima, odmah do zlaje, eto zlaja pa on, samo što je on uglavnom bio zadužen za tuzlu.
Tip zaosto u razvoju, najgore što ga je to ufatilo prije 20-tak i kusur godina. A najveća šteta je što popunjavo prazan prostor.
Gosp.Beslagicu da prostis seres ko foka idi vise u penziju motuzaleme jedan pa dosta vas je vise ,cuj ti znas da Tuzla gubi gradjanski duh,ne gubi nije istina i niko nije iskoristio taj gradjanski duh tuzlaka vise od vas.
U jeku kada se strijepilo od agresije JNA i kada se BiH trebala zbrisati za dvije sedmice sa lica zemlje, ovaj čovjek ih nokautira u Tuzli, otjera ih skoro ponovo nazad preko Drine, te nazove generala JNA u Beograd i jbe mu majku četničku... Da je ovaj čovjek vodio politiku 1992 godine, ne bi agresora bilo ni na karti.
RATNI ZLOČINAC SELIM BEŠLAGIĆ.. SJEĆATE LI SE "TUZLANSKE KOLONE"!!!
yebo vam je Selim mater četničku
CHESRBIN Sribi smrde,srbi lazu,srbi kradu,srbi otimaju srbi genocidasi...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Selim Beslagic je ziva legenda Tuzle i covjek koji bi za zivota trebao dobiti ulicu koja ce se u Tz zvati po njemu
I postenjacina i pregibalac i patriota i jedna velika ljudeskara je taj nas Selim Beslagic. Veliko postovanje i respekt prema heroju koji je imao i ima hrabrosti za svoju sudbinu da bude ono sto jeste bio i ostao Selim Beslagic.
Šta ti je 'pregibalac'? Valjda pregalac
@andres_iniesta_2 To je lokalizam, a rijec se koristi u Hercegovini i uglavnom se jednom rijecju opisuje neko ko je hrabar i odlucan i koji se ne boji suprotstaviti ni10 puta jacem protivniku, odnosno to je neko ko je svjestan svog velikog rizika ali ne ustukne ni milimetra jer brani svoju cast i ugled...
Vidjaj Clint Eastwooda,made in Bosnia.