Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa logično samo se možemo slikati sa papirom ko god bude na vlasti naama isti qurac,on će puniti svoje džepove a nama qurac ce dati za glabanje ali treba dati nekom novom šansu moj izbor je Gospodin Roguž jer jedini zna šta treeba da se radi.
...naravno da zna, radi za sebe :)
Hmm treba dati liku šansu ili njemu ili nekom drugom a ne ovoj bagri al narod je naš tup ko sjekere daće opet glasove SDA.
Narode ne glasajte za SDA,SDP,HDZ,SNSD,Stranka za BiH i slicne udurge koje su leglo kriminala i korupcije.Promjentie plocu sta imate izgubiti.
pa treba na ulazu svakog gola skinut i ondamu dati papira pa da vidm kako ce slikat
super, znaci mozemo se prodati kobasicarima za 100 km ili zelenasima za kilu kahve i po' kile secera .
..ponavljaju se oni pa mogu i ja: za kraj ove debelo plaćene, a prije svega plaćeničke kampanje, svima predlažem lektiru: KUD Idijoti - Mi smo ovdje samo zbog para, a za višu ocjenu - Glupost je neuništiva....ostalo po izboru. "...Ja imam svoje piccole soldate, koji mi pjevaju, eco, dittatore, dittatore...dittatore!!"
Ko hoce da zaradi na listicu nek uslika prazan i onda ode svakoj stranci s fotosopiranim listicem ;) .. A prazan listic mozete ponistiti, nacrtati karikaturu il sta vec zelite :)
Ma ja. Betmen metne, a drugi izaberu i onda tebi metnu cetiri godine.
Jel' dosta te retardirane riječi svega vam? Pa koji bolan selfi ne pravite retarde od omladine.
Grob ih j... k'o da se nikad niko prije nije sam slikao, nego toboze "selfie" izmisljen prije par mjeseci na retardiranom failbooku.
Ma stoka bolesna, silovanje mozga.
ma ovo je narod sa amnezijom, vec su zaboravili "vatrene" proteste i drage politicare i jedva cekaju da glasaju ponovo za njih
ne moraš se ni slikati, može neko napraviti obrt radnju sa uslugama montiranja fotografija sa glavom klijenta ... naravno usluga mora biti jeftinija od cijene glasa....
Ko mi može blututom poslati lističe sa glasom za Lijanoviće, SDP i ostale koji plačaju više od 50KM svaku sliku plaćam kreditom od 10 KM... Nema izborne prevare, glasam uza kog mi se ćefne a uzmem pare seljacima.
jos jedan komentar prije izbora -*odlucio sam za koga cu glasati! zatvoricu oci i povlaciti olovku gore-dole. kad olovka stane, otvoricu oci i na kojem kandidatu bude zaustavljen vrh olovke, taj dobija moj glas
Izbori da su posteni, bili bi ukinuti.
CIK je taj koji ometa glasače i prodaje glasove, uvedite elektronsko glasanje i neće biti prevara kao što će ih biti sada.
jok, ne valja osvjetljenje......
http://www.sense-agency.com/tribunal_(mksj)/%E2%80%9Cslozene-okolnosti-boravka-u-logorima-hvo.25.html?cat_id=1&news_id=5615 Martin Raguž na suđenju Prliću i HercegBosni ... Dretelj je bio je odmaralište za Bošnjake ... a djecu je u Sarajevu Armija koristila za vojne ciljeve
Mislim da su trebali izuzimati mobitele prije ulaska u kabinu. Dosadašnja iskustva su pokazala da su opravdno mogli uvesti to pravilo. Prije ulaska u kabinu pretres. :)))))))
pretres glave, brzinski