Coca-Cola Sarajevo Holiday Market
0

FOTO+VIDEO / Selam Tufekčić Trio u Sarajevsko pivo Holiday Pubu

Klix.ba
(Foto: Dženat Dreković)
Jučerašnji snijeg nije omeo aktivnosti na Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketu, iza kojeg je još jedan uspješan dan.

Dječija igraonica Argeta Junior Play House je i jučer bila puna sarajevskih mališana koji su se zabavljali raznim aktivnostima. Danas će igraonica za njih biti otvorena od od 10.00 do 22.00 sata. Jutro će započeti sa plastelinom i bojicama i učenjem engleskog jezika, a popodne će djeca gledati crtane filmove, družiti se sa maskotama, praviti naučne eksperimente, igrati društvene igre, slušati najljepše priče Braće Grimm od 18 do 19 sati, a navečer se kuglati i slagati kockice.

Djed Mraz će i ovog radnog dana u svojoj Coca-Cola kućici boraviti od 16.00 do 20.00 sati.

Jučer je na Happy :))) Stageu nastupio tinejdžerski rock trio Mak, koji je prisutne oduševio obradama najboljih stranih rock'n'roll hitova. Danas će na Happy :))) Stageu u 17.00 sati nastupiti članovi Škole gitare Pink Panter, koju vodi poznati gitarista Almir Hukelić Aka.

U Sarajevsko pivo Holiday Pubu sinoć je u okviru Bruno Banani večeri nastupio poznati klupski sastav Lana Hamza & Band, koji se energičnim repertoarom muzike u house i disco pop ritmovima pobrinuo za odličan provod svih prisutnih. Večeras u Sarajevsko pivo Holiday Pubu nastupa Selam Tufekčić Trio, koji će publiku zabaviti repertoarom najboljih pop i rock hitova.

Coca-Cola Sarajevo Holiday Market organiziraju Grad Sarajevo, Zona unaprijeđenog poslovanja Baščaršija i Sarajevo Navigator, uz podršku USAID - Sida Firma Projecta, u sklopu kojeg su ZUP Baščaršija i Sarajevo Navigator koordinatori lanaca vrijednosti.

Nove informacije o Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketu će u narednim danima biti objavljivane putem medija i sredstava informiranja, te putem društvenih mreža: Facebook pagea: Sarajevo Holiday Market, kao i putem Twittera: SAHolidayMarket, YouTube kanala i Instagrama: sarajevoholidaymarket.