|

Lana Hamza & Band u Sarajevsko pivo Holiday Pubu

Lana Hamza & Band u Sarajevsko pivo Holiday Pubu
0
Klix.ba
18.12.2012. u 10:00
1
komentara
0

dijeljenja
1/9 Foto: Dženat Dreković
2/9 Foto: Dženat Dreković
3/9 Foto: Dženat Dreković
4/9 Foto: Dženat Dreković
5/9 Foto: Dženat Dreković
6/9 Foto: Dženat Dreković
7/9 Foto: Dženat Dreković
8/9 Foto: Dženat Dreković
9/9 Foto: Dženat Dreković
Jučer su u okviru Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketa održane brojne zabavne aktivnosti, koje je posjetilo mnoštvo sarajevskih građana i građanki.
Argeta Junior Play House će raditi i danas od 10 do 22 sata, a djeca će moći da se zabavljaju uz plastelin i bojice, radionicu Face Painting, crtane filmove, pravljenje čestitki, kuglanje i slaganje kockica, a u Bajkovitom ćošetu će mališani uživati uz najljepše bajke braće Grimm od 18 do 19 sati. Na Happy :))) Stageu će danas u 17 sati nastupiti tinejdžerski rock trio Mak, koji je za posjetitelje priredio set obrada nekih od najboljih domaćih i stranih rock'n'roll hitova. U Sarajevsko pivo Holiday Pubu će u 21 sat u okviru Bruno Banani večeri nastupiti Lana Hamza & Band.

Coca-Cola Sarajevo Holiday Market je zajednička aktivnost UG Zona unaprijeđenog poslovanja - ZUP Baščaršija i Fondacije Sarajevo Navigator, nastala pod okriljem USAID – Sida Firma Projecta, u sklopu kojeg su i ZUP Baščaršija i Sarajevo Navigator koordinatori lanca vrijednosti.Nove informacije o Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketu će u narednim danima biti objavljivane putem medija i sredstava informiranja, te putem društvenih mreža: Facebook pagea: Sarajevo Holiday Market, kao i putem Twittera: SAHolidayMarket, YouTube kanala i Instagrama: sarajevoholidaymarket.
Prijavi grešku


Komentari (1)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...