Komentari (355)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pisao sam ovdje na klixu, ovo otvaranje spomenika je bilo 20.05.2018-te godine. Tu su se puštale pjesme o Draži M, Turcima, muslimanima, nacionalističke pjesme,itd itd. Nije uredu nikako i dan danas u toj mjesnoj zajednici su vecinsko stanovnistvo bosnjaci i to su morali slušati uz obezbjedjenje policije iz Foče. Molio bih novinare da obilaze takva mjesta da rasvjetle u potpunosti neregularnosti, poput ove o Sekuli 👍
@imamo, postojao je čak i kratak snimak gdje se čuje u pozadini neka muzika koja podsjeca na himnu srbije ili mars na drinu, nisam siguran 100 %
Pokazite se patriote sad, dignite ovom covjeku spomenik u sred Sarajeva ili Tuzle, zasluzio je. U inat agresotu!
Ma sve je to pjano ko zemlja, neznaju jal su posli jal su dosli. Pomjesali su sve,oni kontaju da je danas vaskrs!!
Laž je naš državni interes.
Ali Bakir je rekao da su samo Bosnjaci branili Bosnu. Znaci da nije bilo srba niti hrvata o redovima BiH armije??? po Baketovoj prici samo su vjernici branili bosnu niko drugi, a on se krio u trezoru.
ovo samo Srbi mogu. Kod njih laž i istina nema razlike...
Laž, laž i samo laž je način života tih ljudi. Šta tu ima da se priča. Jedino ako to porodica nije dozvolila - u šta sumnjam. Tom humanisti prije svega, spomenik treba da podignu Muslimani!
@KorisnickoVime - prava si sisa! Uzmi malo pa čitaj. Osim toga, onda bi se i Kriszijanin trebao pisati malim - a najbolje je nikakvim slovom! A da lažete i da je to stvar genetike - napisa vam Čosić!
Bradonje nisu birale...
Tipično za srbe laž je u njihovim genima.
Tipično za srbe laž je u njihovim genima.
cijena slobode..
E za ovaj naslov vas treba tuziti? Ubili ga jer je pomagao bosnjacima, pa u tekstu ubijen pod nerasvjetljenim okolnostima? Vi ste ga ubili!
Vjwčna ti slava dobri čovjeće.R.I.P
Zna li neko nekog muslimana koji je izgubio glavu od ruke svojih sunarodnjaka, spašavajući druge narode od svojih zlikovaca. Nemojte živjeti u zabludi i sami sebe zavaravati da muslimani nisu počinili zločine.
Ljudske vrijednosti sa srbe ne predstavljaju ništa lijepo i dobro. Još mi nismo svjesni gdje i sa kime živimo. Oprez!
Smrdska “istina”
@SrbskyDrinsky Cetalju, dosta te je vise.