Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dajte malo vijesti o ovima sto su se izlijecili!Dajte da cujemo njihova iskustva, savjete, sta su radili, jeli , pili od lijekova trosili!? Dajte malo nas smirite, utjesite, ohrabrite nas! A ne samo izbacivati brojke umrlih i zarazenih! Hvala
nije im u interesu, jednostavno panika i senzacionalizam piju vode u ovom usranom drustvu
@gurabijaa Ne buraz samo panika.
dolaziti na posao sa simptomima prehlade je krajnje neozbiljno.....a i nadredjeni su je trebali odmah poslati kuci.......a ne cekati da sama ode na bolovanje ......sve radimo naopako
@mirrorcic diktator je naredio da nema bolovanja a jos tuznije je da nema testiranja, CUVA TESOVE za kriminalnu SDA
@mirrorcic zbog iste te doktorica zarazena je sekretarica klinike, a ista radi i na drugoj klinici tako da ce vjerovatno i druga klinika biti zatvorena. A ovi sto pisu kako ce doktorica znati da ima gripu pa to je stvarno smijesno.
Ušlo im sazada, bezbeli
Vecina komentara je neumjesna. Da bi se shvatio zdravstveni sistem i njegovo funkcionisanje treba malo vise mozga od priprostih komentara laika...
moja sebija sta bi bilo da si primala pacijente, subhanAllah
Ne daju da se ide gore, samo hitni slucajevi, pa sad i necemo, vojna je bliza. Boze sačuvaj nas
Uz nass smo doktore i medicinare!! Vama je zaista najteže sad. Lahko je tipkati i pametovati dokonim ljudima. Treba izaci u fajt!
Hocu da me izoliraju sa sekratiricom,da joj zauvjek isceram koronicu
Jaro pijes I jedes Sve Sto jaca imunitet . I Sto pravi jaku krvnu sliku . A to ti je voce I povrce povecas Unosenje u organizam ako si jeo jednu jabuku Danas sad pocni 4 , limunadu bez secera , narandze , grejphut , onda cajevi it’d
@Lecker1 Dje ima tog grejphuta uzest?
Valjda je i sa Sebijom bila u kontaktu
Azra je radila privatno,cak i kucama odlazila.Isto ona nadja zubcevic.Protivzakonito.Malo im 5000km plate.Dofju nas da zaraze,fuj.To je negdje pokupila hodajuci privstno po kucama.Sram da je bude.Nije trebalo da dolazi sa simptomima.
@lamson lazove KCUS botovski. Svi u KCUS znaju da je zena jsavljala danima da je losa cak i dom zdravlja zvala nisu joj se javili. Nijeogla uzeti BO zbog te tvoje za koji pises. Lazove jedan. Sram te bilo, sram.
Tako to rade neodgovorni. Jedna zena ugrozi 3.500 ljudi. Zatvor je nista!! Dr.je i sigurno je znala prepoznati simptome!
Tu doktoricu pod hitno otpustiti! Ne mogu da shvatim da jedan ljekar dolazi na posao sa simptomima gripe u ovakvoj situaciji da ne posumnja da je zarazen korona virusom i svjesno da zarazi citavu kliniku, zvuci u najmanju ruku neodgovorno.
@gooUser1585896984 oni su se zarekli da ako nemaš epodemiološke slike, tj nisi bio u Italiji, po njihovom to korona ne moze biti. Zato je umrla gospodja na Ilidzi. Nisu je htjeli testirati.
Dobro se mi jos uvijrk drzimo. Jesmo mala zemlja, ali smo poprilicno disciplinirani. Tesko je jer su zarazeni zdr.radnici. Samo da se ne siri... Dzaba nam onda oprema i lijekovi, kad nas nema ko lijeciti.
Glupa doktorica je sve zarazila.