Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovaj čin samoubistva treba biti primjer za sve zločince i poziv da urade isto, s obzirom da u Hagu nema smrtne presude!
Pa konzekventiraj, ko ti brani? Šuplja priča skroz...
HRVATSKI GENERALI SU KUKAVICE I ZLOČINCI...........KURVA HRVATSKA JE IZVRŠILA AGRESIJU NA NEZAVISNU I SUVERENU REPUBLIKU BOSNU I HERCEGOVINU I UZ POMOĆ UZP-a POČINILA ZLOČINE PROTIV ČOVJEČNOSTI NA TERITORIJI RBIH........SRANJO TUĐMAN JE RATNI ZLOČINAC KOJI JE BIO NA ČELU UZP-a.....SMRT ZLOČINAČKOJ IZDRKOTINI HZHBUZP i svim hrvatima, hrvaticama i hrvatskoj djeci koji misle da ta izdrkotina treba da postoji
Eto se našao pravi da savjete dijeli ... ? ? ? Lažu vas djeco, svi su se ovdje borili PROTIV "onih" drugih a svi se kunu da su se borili za SVOJE ... I tako je na sve tri strane ... ! ! ! Kad vam o tome kažu istinu bit će vam puno lakše shvatit ovaj prokleti rat i njegove posljedice i puno lakše ćete živjet jedni kraj drugih i jedni s drugima ... Nažalost, u nasljeđe vam ostavljaju težak " posao " da se tom suživotu morate učit nanovo ... !!! !!! !!!
sejfo, ti si ga oglabo davo
Fino ali kad će BiH početi deSDAizaciju od kuge osmanske i početi graditi gradjansku državu bez uloge religioznih fanatika?!
pa da nazdravimo u ime detuđmanizacije, onako s nogu na eks
e de nam ti Sejfo reci, sad kad si postao pravi Bošnjak. Kao da je ovo prva presuda iz Haaga, i kao da je ijedna presuda prije išta promijenila. Ali neka nama Sejfe, još kad bi mog'o u kakav Upravni Odbor da se uglavi i da bratića u Elektroprivredi zaposli...
Sejfo gljivar
Ovo je onaj sto ignorise sopstvenu kcerku, smrad...
DERATIZACIJA