Komentari (199)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Smidt je poslan da to uradi..kada se pojavio to se znalo.... njegova prva zvanicna posjeta BIH je bila Mostaru u Hotelu Ero kad je se je privatno sasto za HDZom i sve dosad sto je cinioo je bila kozmetika zamanzivanja ociju Bosancima Bosnjacima..Smidt kao i svi njegovi predhodnici su tu da stite Katolicko pitanje..naredba je to Vatikana.
S kime da se ujedinjujemo? Dobro nam je i ovako.
Nikada oni nas nece primiti u EU dok nas ima, Bosnjaka, vijekovima nas pokusavaju istrijebiti na ovim prostorima, ali nikako im ne polazu za rukom.
I to danas sutra moze biti kasno !
Čuj ''kako on kaze'' u borbi protiv fašizma i rasizma? Ne kaze on, to je fakat novinarčići. Ili ćete reći da HDZ nije notorna fašistička i rasistička stranka, koja slavi Pavelića.
Dobijen nalog iz SDA da se oglasi osto kao i IZ
Finci se ne javlja a šutnja je znak odobravanja..drugim riječima, isto kao i Čović..aferim za sve učinjeno za spas jevreja od Bošnjaka u II svjetmratu.
😂😂😂😂😂😂
Sejdiću! Kako će nas ujediniti protiv fašizma kada on sam podržava fašizam…….
Ponesite jaja da vide jajare
Ti bi se jedino po HDZ-ovu modelu mogao kandidirat, raspitaj se malo ko drži pozicije "ostalih"
Nećemo u ovakvu EU, bolje bi mam bilo sa Rusima!!!
Protesti sutra!!!
Borci ovo neće dopustiti. Svi na proteste!
A kad će stić priopćenje udruženja migranata BiH po aktuelnoj temi?
BiH jeste rasistička država i bez Schmidta, i to već 30 godina, samo je SDA prodala nekakvu ublehu o multi-kulti državi i sad se jaše na tome bez ikakvog uporišta
Podrzaca li te famozna trojka osim sdp zajedno sa fahrom. Naravno da nisu. Ni glasa od forte, dine dok fahro otvoreno podrzava izmjene u korist hdz. Moj niksicu bjezi od tih izdajica i corav vidi kako podrzavaju hdz. Sve ce dat za fotelje, dini obecana funkcija premijera i ni glasa od njega. Jeli to ta borba za Bosnjake. Moje sarajlije moje dzematlije kome ste povjerovali
Prvo Sarajlije nisu - džematlije! Zbog takvih nam se kači etiketa zatucanih islamista. Bolje da si ostao u svom nekom selu- džematu, i čuvao koze.
o kakvom rasizmu i fašizmu priča ova budala. ovaj je za zatvora.
izjava sejdića o cjelokupnoj situaciji: https://www.youtube.com/watch?v=sxudD9uZGLA