Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pojedinim politicarima nista ne odgovara,osim podjele BIH i njenogg unistenja..
Za ravnopravnost, Roma, Jevreja, Muslimana, Bosanaca i Hercegovaca, nažalost bore se samo g. Sejdić i Finci.
Znamo kome je cilj da ne dođe do pomaka na ovome polju, ali sreća je da nisu svi isti
Doasadan si Sejdicu,predstavljas one koje ne zanimaju ni drzava ni pos'o ni tzv. EU itd itd ,prema tome oladi malo...
Ako sam dobro shvatio (ispravite me ako nije ok) dogovora nema i nece biti zato sto ako se isti usvoji znaci da dolazi do izmjene Ustava sto bi otvorilo vrata i mnogim drugim stvarima unutar Ustava da se izmjene medju kojima i nezavisnost RS-a??
upravo tako, odgovara onim politicarima koji su do sada rjesavali samo one probleme gdje sa rjesenjem mogu da dobiju i za sebe nesto ... sada takvi koce, jer im se ovaj put to nije dozvolilo.
to je istina moj Sejdiću, pojedinci su navikli da opstruiraju, džaba nam je...
Mora vama biti jasno da vas dvojice tamo nema nigdje, jer SDA zeli neku fildzan drzavicu, HDZ zajedno sa SDA hoce neki hrvatski entitet i TV kanal nekakav, Ali u svemu ih koci Lagumdzija koji ce ispasti jedini krivac sto nije dozvolio takva sranja koja oni pokusavaju da naprave!
I ovaj Sejdic mi se vise na glavu popeo !
Dokle više s ovim Sejdić-Finci? Ima li kraja? Hoće li lešinari popustiti i shvatit' da moraju da se dogovore bez opstruiranja?
Koji su vam sad ovo ? Gdje su vam Ceric i Silajdzic,sta je sa onom naredbom Cerica;''Harise uzmi olovku i pisi novi Ustav ''-pa napisase li sta ?
pojedinima da, jer ostaju bez funkcija a i znamo ko su ti i sabotiraju rad po tom pitanju
Ogovara svim lopovima u nasoj politici.
Pitali Dervu Sejdića jel' pere ruke prije pišanja(uriniranja) ili poslije pišanja, kaže Dervo Sejdić: ''U toku pišanja''
Dobro jutro Kolumbo....