Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sejdić, Finci kao Ostali, pametniji od svih 6 zaostalih.
najpametinija do sad ,hahhhahaha
Ma Covicu je u interesu samo hrvatsko pitanje, koje pokusava da rijesi preko preduse Sejdic-Finci, dok suruje sa SDA da podijele Federaciju.
Bitno je biti Bošnjak, inaćće če ć biti ć, a č če biti č... a to ne smijemo dopustiti.
NA ovaj nacin oni dijele BiH samo sto granice ostaju gdje jesu , a izvlace se na SEJDIC-a i FINCI , fora inplementacija presude
Napravili nam tro nacionalističku državu, gdje ljudi, na primjer, iz "mješanih" brakova nisu ništa. Međusobno se većina ne podnosi, jer su im druge nacije krive za ne napredak i sad to treba riješiti. Gordijev čvor.
Pa i jest tacno da SDA i HDZ koriste slucaj Sejdic-Finci za regulisanje hrvatskog pitanja i podjele drzave. Svoj cilj ce ostvarit,a opet slucaj Sejdic-Finci ce ostat ne rijesen.
...pa naravno...vise i laik zna...da nasi samo hoce da prepakuju istu situaciju i "prevare" evropu! a iz izvjestaja po vijestima...totalno razvidno da su samo rijesili hrvatsko pitanje glasanja! a veze to nema sa onim iz SEJDIC FINCI PROBLEM ili bolje da ga nazovemo pravim imenom...GRADJANSKE DRZAVE...GRADJANSKOG USTROJA GLASANJA I GRADJANSKIH PRAVA SVIH DRZAVLJANA BIH a ne samo "KONSTITUTIVNIH NARODA"...što je po meni "FAŠIZAM" imati konstitutivne i nekonstitutivne jeste jednako = FAŠIZAM
Nisu nista postigli jer su SDA I HDZ dva najveca zla za dogovor
suplja prica, dajte nesto radite konkretno!!