Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svim učesnicima sesija Kruga, od 1.1.2014, pri ulasku u salu dijele se (po simboličnim 1 KM) primjerci "Playboy", dok će američki predstavnik imati izlaganje (u nastavcima, sa utvrđivanjem gradiva) o seksualnim avanturama američkih predsjednika, najviše se zadržavši na fenomenu "Clinton--Levinsky"... Samo, hoće li FENA o ovome izvještavati?
Pagledaj te kakvu je Amerika napravila BIH sa nakaradnim ustavom sto reko profesor i dr Besim Spahic politicari i da hoce nemozes sa ovakvim ustavom nista.A ja sam sve vise uvjeren kad bi politicari stjeli napravit uredjenu gradjansku drzavu da bi amerikanci zaprijetili bombardovanjem.
Ovi malte praznu slamu. Da nam ide dobro, ne bi nam ni trebala ićija pomoć. A da bi nam išlo bolje, moramo postati svjesni građani svoje države. Tada bi nam došlo u glavu da ukinemo nelegalni dejtonski sistem, rastjeramo bagru veleizdajnika i krvopija, te reinstaliramo Republiku BH. https://www.facebook.com/groups/ustavrbih/
interesu je me u kom smislu,u vezi cega? poznajući kamere,maslo im nije za ramazana.hoću da kažem jedno misli,drugo govore a treće rade.
glaj ti ovih jebenih penzionera, ccc!!!
Amerikanci su džentlmentski prepustili inicijativu NATO-partneru Turskoj.
Ja se juče rodi, pričaj mi malo kako je bilo. Ovo što lupeta ne bi prošlo ni u jaslicama. Ja znam da sam lijepo živio dok se oni nisu zainteresovali. A nakon toga životinjarim.
Amerika se zalagala za multietnicku BiH.Gdje vam to pise ? Da nije mozda u Dejtonskom sporazumu.E,moji Bosnjacki ''punoglavci''- da je Zapad htio multietnicku BiH nebi razvalio multietnicku Jugoslaviju.Ista je prica o multietnickom Kosovu u Athisarijevom planu.Sve su to radnje koje se odradjuju po Karter/Brzinjski-ovoj doktrini globalizacije.Samo se ceka pogodan trenutak da se krene sa razdvajanjem etnosa u BiH,samo dok se zavrsi Arapsko prolece.
Imaju oni ozbiljnog, samo smo mi neozbiljni. Dolazimo da kumimo pare i sadaku. Dojadili smo i njima. Koji cemo im, kad pojma s pojmom nemamo. Kosovo autoputeve zavrsava, a mi ni 40 km nismo u stanju za dogina. Nesposobni...
10 godina*
Da, ali oni nisu samostalna drzava 20 godina kao mi. To uzmi u obzir. I naravno da imaju vise autoputa. Dalje, taj autoput je mnogo vazniji nego sto mislis, Drac (ALB) ima najjacu i najprometniju luku u regiji. E sad, Drac su povezali s autoputem i sada teret koji dodje u Drac bude za manje od 9 sati u Beogradu (preko Kosova). Tako da su s*** Srbe, jer Srbi sve manje uzimaju stvari iz Luke Bar. To znaci da ce ekonomski s*** svu Srbadiju i naravno profitirati masu.
Jest da su nasi politicari to jedva i docekali da kradu kako i kradu i da ne odgovaraju.I da jos uvijek zabavljaju narod sa ovim Sejdic Finci stvarima a ne da se nesto uradi je... se Covicu za predsjednika da je njemu sacuvati kucu od 5 miliona a da ne zavrsi ko Sanader. A stranci mogu da ga puse oni samo sud i policiju napucavaju da svoje kredite mogu da uzimaju nazad i sprovode svoje ekonomske ciljeve. Trebali su pustit da se pobojimo da kraja pa ko je prezivio nek uziva u svemu a ne ovako torovi. I molio bi pravnike da ih tuzi neko za ovo sto se ko lesevi ponasaju ako su nametnuli ovaj sistem sa sto blokada a OHR kao deblokadu nek i radi svoj posao ili nek se tuzi Ohr za nemar.
šta niko ne zna engleski?
"ozbiljni sagovornik" LOL hahahahaaa
zovnite melvida da pripuca na ambasadu pas vidjet interesovanja :))))))))) ...ja intelektualaca i gohvana :))))))
Dok su kabadahije na vlasti, ničemu se bolje nadati..nažalost..zato birajmo promjene!!