Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Titino vrijeme ovima bi mjesna zajednica bila vrhunac karijere
Fadila i Jelka su simboli koalicije SDA i HDZ. Vežu zastave i uništavaju zemlju posljednjih trideset godina.
Tito zločinac i diktator, koga briga šta bi on
za 4godine cemo da lansiramo letjelicu na mjesec s ovim sposobnim likom vjeruj te mi on se samo zagrijavao ovaj mandat
GlassNaroda ne lupaj Boga ti.
Svaka čast, bilo je i vrijeme da neko pametan dođe na vlast. E, još Spirića i j... Švicarsku
Kada je FAdil Novalic u pitanju treba samo posmatrati brojeve. A sta kazu brojevi? Fadil Novalic je najuspjesniji premijer svih vlada od rata pa do danas. Po poreskim prijavama zaposleno je oko 70000 radnika u posljednje 4 godine u FBiH. BDP nam raste po stopi od 2,5% a u periodu 2010-2014 je to bilo 0,5%. Vanjski dug pada. Strane investicije u FBiH su oko 8 puta vece nego u RS.
jbt sto si gluplji i debilniji to bolje prolazis a sto si strucniji i sposobniji mizes samo proci ktoz granicu i za zemlje EU otici
ovom novalicu zohari nisu ravni.nemres se ga rjesit.
Znaci ocekivati nove AKCIZE,i namete gradjanima,kao sto je bilo ta gorivo.A nigdje gradnje AUTOPUTEVA od tih sredstava. Valjda ce gradjani napokon PROGLEDATI
Elementarna matematika govori da će ovo dvoje eventualno biti u vlasti oko 3 godine. Jedino ako imate informaciju da će se izbori 2022. pomjeriti, jer se ništa nije uradilo za ovu nepunu godinu od prošlih. Ili, ne daj bože, da će i naredna vlada izglasana 2022. biti dogovorena tek za oktobar 2023. Pojedoše nam godine!
E bas cemo se sa Novalicem usreciti kao i dosad.Jadan ovaj narod sa ovakvim osobama.
@Antiboot Nisu oni, to su proklete "komunjare" koje za sobom nisu ostavili ni kamen na kamenu. Aha jelde zeleni i kockasti.
majko mila... ne opet ... ovo ko gluvo glamocko..obrni okreni i opet i opet .... izgleda da nemaju pametnijeg covjeka ... a u hdz ionako drze pot.vampire koji su do smrti u foteljama..
blago svima
Pa kaze hajd u koaliciju sa SDA. Gdje su pare od poreza i dodatnih akciza. Nisi metar autoputa napravio za 4 godine a sad ces dobit jos 4 godine. Fuj, fuj, fuj...
Koalicija zla, Milicevic-Novalic ce unistit ovu zemlju. Novalic seoska varalica i neznalica jedino sto zna uzeti kredit, povecati poreze svima, i odvesti drzavne firme u stecaj i onda ih prodati za marku. Ova Milicevicka isto tako, pudlica HDZ-a u sluzbi kradje poreznog novca, dok isti HDZ hara Hercegovinom i unistava ono malo firmi sto je ostalo dole. Sve za Bosnjastvo i Hrvatstvo ljudi moji, a iza ledja vam kriju i kradu milijarde maraka. Samo nastavite glasati za njih!
DOBRO JE, NOVA LICA,,,, MLADI I PERSPEKTIVNI LJUDI.. SAMO OVAKO BiH MOŽE IČI NAPRIJED. BRAVO!!!
Hemija medju ovim lopovima, kriminalcima vlada još od 1991 godine. Stoku samo iza rešdtaka...