Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad mi je sve jasno. Samo, ne znam hocu li moci sve ovo popamtiti do sutra kada opet na proteste izadjem.
nesuatavna izjava , građani , a narodi ? BIH se pod hitno mora vratiti u ustavne okvire moraju da se ukinuti nesutavne i paralelne BH institucije koje su nametnute , i na taj način se može uštediti oko 500 miliona km , po nezavinim elementima tj entitetima
sve došadašnje troškove neustavnik i paralelnih BH institucija će platiti oni koji su ih nametnuli , tj. EU i MMF , sve kredite koje ste dali političarima da donose odluke protiv volje državljana Republike Srpske možete smatrati koa plaću vašim agentima , a ne kao dug državljana Republike Srpsle , Srpsak se mora izboriti za demokratsku vlast koja će sprovoditi volju Državljana Republike Srpske ,a ne volju nekih pičaka materina ,
Joj Radinovicu daj malo obrati paznju na taj pravopis jarane, jedva procitat´ sta pises... I jos nesto, kad sam vec kod tebe zapela :D - citam sta kojekuda pises, mislim kontaj sta hoces, kako hoces, imas svo pravo. Sto bi oni Banjalucani rekli: "Ako ti je dobro - onda nista!" A mi cemo svoju bagru pred lice pravde pa na smetljiste istorije, gdje joj je mjesto.
Protesti su dobro krenuli, ali su zavrsili kao voda na vodenici snaga koje hoce podjelu zemlje, (pisi 3. entitet) koja bi se definitivno okoncala za 5 do 10 god. Da bi imali protesti smisla trebaju se prosiriti na cijelu BiH. Nazalost to jos uvijek nije slucaj.
Dasam BiH vlast, zatjero bih u p/m tu eu gamad.
RUŠI STOKU
NE VJERUJTE RADONČIĆEVOM ULIZIVANJU O OVOJ SITUACIJI, LJUDI SAMO KORISTI SITUACIJU !! A NIŠTA BOLJI NI BAKIR, LAGUMDŽIJI I ČOVIĆ.. I NJIHOVI OSTALI PIJUNI !!!
svi oni u kafani jedu i piju za istim stolom...
Scenarij: Preustroj Federacije na dva dijela sa skoro pa cistim etnickim hrvatskim dijelom, ocuvanje RS u granicama, BETONIRANJE DEJTONA.... MULTI KULTI GETO za Bosnjake, buduce evropske Palestince .... i KRAJ ZA BOSNU I HERCEGOVINU. .... ZATO, BOSNJACI - PAMET U GLAVU Rece jedan citalac u komrntaru, prakticno parafrazirajuci akademika Esada Durakovica, koji je mudra i nestranacka licnost.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)