Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šefovi "Bošnjačkih" klubova potpisali Prijedlog zakona o izbornim jedinicama FBiH. Što su se raspisali Bošnjaci ovih zadnji par mjeseci. Džaba rođo, biće kako mi kažemo a vi trošite struju ;)
http://www.sarajevograd.ba/sarajevski-muzicar-pred-odlazak-u-zatvor-na-2-godine-napisao-ovo/
http://www.sarajevograd.ba/sarajevski-muzicar-pred-odlazak-u-zatvor-na-2-godine-napisao-ovo/
za sutra shjednica sazvana već, nema zakona na dnevnom redu :)
Covic ugrozio ugrožene hrvate pa svi pobjegli van BiH. a sad bi on nešto.
a cemu svrha kad oni tamo to nece onda moze sve i da ide po starom
po starom ne može jer je protu-ustavan. Zbog Komšića su Hrvati dobili presudu ustavnog suda! Može samo po novom, da Hrvati sami biraju svoje predstavnike!
@3BvsCCCC hahahah, to će se dobiti ovde a ti ćeš da kmečiš, jednostavno. motiku u ruke kralju, počmi da radiš, neće kupus sam narast niti ubrat se
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
svaki problem ima rješenje
Dajte nam fabrike ovo su suplje price
Mogli su ovo i davno, ali eto bolje ikad nego nikad!!!!!
Samo naprijed SDA, ne daj agresorima iz HDZ i SNSD da upravljaju