Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad kažeš \"Predstavnici Hrvata\", jeL misliš samo na HDZ BiH i HDZ 1990 ?
dajte hrvati i bolje bi vam bilo da ste izabrali nekog kineza da vas predstavlja,jer ova dva HDZ.-a su toliko uvučeni u kriminal da in ni bager nemože izvuć,,oni kad bi pali,zatvori bi se napunili za čas,,koriste vlast kao paravan za kriminalne radnje,kao i ostali političari u bih..
zamolio bih YU-Star da mi odgovori na jednostavno pitanje: U kojoj godini se prvi put spominje riječ \"bošnjak\", iz koje pokrajine potječu \"bošnjaci\" i kada se javlja \"bošnjački jezik\"
Sramota je da nije bilo nijednog političkog predstavnika izabranog od Hrvata! Valjda je to budućnost BiH.
Hahahah odma usuti onaj zat.ucana bud.aletina yu-sran-je Cim mu neko postavi konkretno pitanje usuti i onda se posle nekog vremena opet javi sa istim forama sto je i pre piso Glu.po ko zid ustvari taj kad se nasloni na zid zid popusti jer pametniji prvi popusta! Bosnjacki jezik ilirski hahahaha boze ti sacuvaj koliko gl.uposti ovaj izmesa i onda jos izpise kao neku relevantnu istoriju a gl.upog primerka boze sacuvaj ovaj bi pobedio na bosnjackoj olimpijadi. I svi se vade na te ilire I siptari iliri i bosnjaci iliri i hrvati iliri hahahaha a JEZIK??? Gl.upih ljudi boze ti sacuvaj ej!
Gospodine Tadicu ! Mi volimo Dodika,Dodik voli nas, Dodik nam je uzor-Srpska nam je spas ! Srbi iz Republike Srpske
Sastanak u Karadjordjevu ================== Udarilo Bosnjama u glavu, da sve Srbe zbiju u enklavu, kako Srbe tako i Hrvate, ako nece nek\' se puta hvate, sve sto nose nek u torbe stave, bez Hriscana ostavit\' enklave, u enklave Bosnjake naselit\', pa Hriscansko bogatstvo pod\'jelit, po Bosnjackom zakonu Serijat, tad ce Bosnje c\'jelu Bosnu imat\'.
Srbija i Hrvatska nemogu u EU dok ne naprave istinske dobrosusjedske odnose sa Bosnom i Hercegovinom. EU ne zeli uvoziti probleme u svoju kucu. Nasi politicari imaju istorijsku sansu da kapitaliziraju takav odnos EU-a prema Srbiji i Hrvatskoj. Zato treba forsirati ustavne promjene, ali na dobrobit gradana, jer Srbija i Hrvatska moraju igrati po nasim notama, zbog clanstva u EU.
POMOZ BOG BRATE SRBINE !!!!!
evo kad se predstavljaš kao puno inteligentan i puno načitan odgovori mi : U kojoj godini se prvi put spominje riječ \"bošnjak\", iz koje pokrajine potječu \"bošnjaci\" i kada se javlja \"bošnjački jezik\"
Chobane (dakle moram da ti se obracam na turskom da bi me razumeo) dakle da si procitao od Muhameda Filipovica \"Ko smo to mi Bosnjaci\" ili neku drugu knjigu,onda bi vidio da ovo moje nema veze sa tim....Hahahah Chobane vlaski,pa vi ste od knjiga slusali samo sta vam kakav pijani choban na guslama trabunja Hhahahah -vlasi niste jos ni naucili Bosanski jezik, a uslo vam je 70% turskih rijeci koje parlate uz pomoc samo dva padeza,jer dalje ne ide Vlasima. Os Ilirskih odnosno bosanskih rijeci imate recimo Hiljadu Dinara a 10 Para je turska rijec. Dinar-ilirica (Bosanski) Para -turski (dinar se sastoji od para) A choban je svakako turska rijec i ja bih te nazvao iliricom,dakle Bosanski ali me neces razumeti jer si poluturchin hahahha
@YU-SSRANJ covječe jesi ti puko...al fakat..ajde lječi se jarane ..i pročitaj još poneku knjigu , ne samo što ti je pisao Muhamed Filipović , j.. te on ...kreten ko i ti bolesni , stari pas
Nema na slikama onog kretenoida Jeremica? sigurno su ga vezali ko zrtvenog jarca,povalili preko stolice trbuhom,a ruke za noge svezali te mu lopticu u usta metnuli da ne njisti dok ga ovaj turchin kara!!?
zanima me sto se ovaj portal boji da pise da su razgovarali i o sandzaku, traze srvianeri-sluge da Gul smiri Sandzaklije, mada de to tesko ici.
yu star jesi i ti multietnićar, SDP demokrata ?
u jednom dijelu se mogu i složiti s tobom, ali to nije izlika SDP-u i satelitima da prave vlast koja njima paše, našli su mesare i ustaše koji bi rođenu majku prodali za 100 KM i stavili ih na vlast. Ako misliš da gulagumdžija i tihić nisu duboko umočili u naše džepove grdno se varaš samo što o njihovom kriminalu nemožeš čuti u režimskim medijima koji po nalogu pljuju samo po dodiku i čoviću
sta je chobane -slugo-serviane,porijeklom iz rumunske pokrajine Vlahije? Da si ti jedinka u svojoj bolesti bilo bi to super i ja bih pjevao od zadovoljsva.Ali problem je u stanju citave nacije serviana -sluga od kojih vas mozda ima normalnih jedno 2% inteligencije smjestene u Beogradu! Vi Serviani-sluge su bolesna nacija,ogrezla u mrznji koja je stvarana decenijama uz opijanje i slusanje mitologije koju su pripovjedali nepismeni pijani guslari .PSIHOPATOLOGIJA !!! Vi ste svojim lazima toliko degradirali Historiju kao nauku da je to za plakati!I Unistili ste multikulturu i svaku nadu u bolje sutra.Sa vama nema napredka osim kada ste pokoreni,jer ste na zalost,bolesna nacija. Ovo sto ja govorim je veoma ozbiljno i mislim da je vrijeme da se na nivou EU pozabavi sa vama kao \"pacjentom\" jer ste opasni za okolinu