Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...čujem da se priprema milijarda maraka za nas kroz IPA fondove....pa sve bib bilo udure kada bi nas mlade diglo sa biroa ,dalo nam općinsku zemlju ,mašine i sadnice,određen otkup poljoprivrednih proizvoda u Rusiju ili Arabiju ko ga jhebe,koga zaboli qurac kome izvozimo samo hoću zaradu i to sve od tih IPA fondova...dakle da pare ne idu za krpljenje crnih rupa (čitaj provalija) u budžetu nego za nas mlade sa biroa da počnemo se baviti nečim sasvim čistim ,vrijednim i svuda uglednim poslom da ne gledamo odakle će da svane...odmah i političari mogu smatrati da su otvorili nova radna mjesta...davno je rečeno da će se BIH baviti time i ako je zapisano neka bude konačno i ostvareno,ni s kom se ne zamjerimo a kvalitetno izvozimo i tražimo samo zaradu koja ne treaba da bude basnoslovna ali da se vidi svrha sveg truda koji bi tada uložili svojimn radom... pa ja¨!!!!!!!!!!!
samo da ne dodju do zakljucka da mozemo ovako jos 20 godina
Gile, sad se pokusava da se ugase moguca zarista u Evropi. Posto je Rusija davala uvjek Veto ma sta god se radilo za interes BiH, sada se pokusava preurediti drzava na Ad Hoc sistem.... jer to je jedini nacin...vrsta protektorata...i promjena ustava... Amin Boze da bude ista od njihovog sjedenja! Pozdrav!
Tek će sad nakon Venecijanskog odvajanja od Italije Hrvatska da podrži cjelovitost Bosne i Hercegovine i ispast će glavna prepreka Trećem entitetu plašeći se raspada sopstvene teritorije.
Kada ste imali istinske namjere da pomognete BiH, što ste najavljivali tenkove i dolazili u Sarajevo da spašavate vaše političare od linča naroda.
Šta kaže Vesna Pussych i Sebastian Kurz :D
Pussych je sa zadovoljstvom primila kolegu Kurza
Joj muka mi kad vidim gdje moj novac od poreza ide..
svak se snalazi kako moze...uzivaj :-)