Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Djeluje skromno, gotovo populisticki za vecinu politicara, ali svakako lijepo za vidjeti Nije uzeo Pfizer, cekao je red, itd. Dobar, mada rijedak primjer za druge bahate politicare. Zato je gradonacelnik Kasumovic uzeo preko reda Pfizer, kao primjer kako ne treba.
Vijest koja je obilježila milenij...
placebo !
Ne volim lika inace, ali za ovo mu svaka cast 👌
Dobro je,steta bi bilo da njemu sta bude,covjek je citav zivot na drzavnim jaslama,to bi bilo bas steta.
Krpelj
što ova mala ne nosi masku pravilno valjda hoće da se vidi face na klixu ko je ,..
Koja vijest , bas nek ste nam to javili !
Koga boli uvo za ovog poltrona,kakva je ovo vijest !?
dje su delegati sa izjavama "Dzaferovic, kulturan, odmjeren, obrazovan, ostrouman..." hahaha, bas sam se ponadao da cu vidjeti takav jedan komentar
Glavonje mudro izbjegavaju Pfizer, sa ostalim vrstama mogu poživjeti i 5-6 godina a od Pfizera sljeduje moždani ili infarkt za max 12 mjeseci. On je dizajniran da ubije, zato ga plaćeni mediji i botovi hvale.
Šta ima sinofarm, ne može ni na vrelo bosne sa njom, koga ba vi šupljirate
Be nam se za prepariranog !
pa je li dostupna kineska u federaciji? niko nista ne javlja
Bravo Šefik, ti si gigant spram ovih iz trojke!
SDA je ciscenjem svoje stranke od Kuke - Konakovica- Sepica - Campare i ostalih klosa.a poovo postale stranka koja se mora respektovati Moj glas 2022 ide za SDA ako nastave ovim nacinom voditi stranku sa mlasim snagama
Dzeki bez ove informacije smo mogli da živimo