Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dzaferovic inace poznat po tome "daj samo meni"...
Džaferoviću, bravno na jednostvnom i preciznom objašnjenju o čemu se radi u slučaju Zubac. Očigledno kršenje zakona, više njih, u ovoj državi. Sramo neka bude Vijeće ministara, tzv. Nezavnsni odbor ali i OHR koji dopušta urušavanje ustavnog poretka i ugrožavanje sigurnosti svih građana.
Pa ako si ti taj koji ce ispred tvoje stanke reci sta treba il ne vrijeme vam je da odete. Ako si ti kao polupismenjak cijelo vrijeme bio taj koji je u parlamentu predstavljao svoju stranku i oni ti dali to pravo nije ni cudo gdje se nalazimo. Nisi nista drugo do polupismenjak.