Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad zazivi pravna drzava Covicu ti ces izjeve davati u Zenic
@NatalijaRamonda Nikakvo spinovanja nema nego realnost i apsurd...BiH jos malo nece imati niti vojsku niti policiju jer je nece imati s cim placati...
@KraljTvrtko01 Ili ce je imati u bitno manjem broju
Ko je Čović? Džaferović je član Predsjedništva, a čović je anonimus.
@WillyWonka Kako za koga...Čović je Hrvatima prvi policar a Dzaferovic Bosnjacima vice prvak
vrlo je bitno šta Čović kaže.
O Covicu Dodikova fukso
Pozivaju na ponašanje hladne glave OCA KOJEM JE BRUTALNO SILOVAN I SMAKNUT SIN. Pozivaju na ponašanje hladne glave DOK ISTOVREMENO ŠALJU BOTOVE DA PROVOCIRAJU MASU.
realno ovo je borba dodikovog snsd i karadzicevog sds za prevlast u srpskom toru sds je glatko izgubio izbore i sada pokusavaju "obojenu revoluciju" na ulici i jedna i druga strana su ubijale bosnjake u ratu
Iskreno, ja sam protivnik nedemokratskih, diktatorskih režima na temeljima klero-nacionalnih politika održavanih uz pomoć JP (javnih preduzeća), nezasluženih socijalnih privilegija za određene grupe, i hiljada plačenih minderaša, halkara, članova nadzornih odbora, glavnih odbora, uposlenika JP ( čast izuzecima ) ograđenih bedemma povlaštenih porodica koje su na svim stranama. Nastavak slijedi.
VRANA VRANI OCI NIIIIIIKADA NIJE IZVADILA!!!
realno ovo je borba dodikovog snsd i karadzicevog sds za prevlast u srpskom toru sds je glatko izgubio izbore i sada pokusavaju "obojenu revoluciju" na ulici i jedna i druga strana su ubijale bosnjake u ratu
@damirJusubasic Vidi momak ovako...Ova dvojica u predsjednistvu su ZAJEDNO(Dodik i Dzaferovic), koliko god tebi to kao maloumniku to zvucalo nemoguce. U slucaju da se preseli bol koju svi dijelimo na ulice, onda slijedi prevrat vlasti(HARD RESET SISTEMA!!!).Komsic ce samo biti na vratima da doceka narod.AMIN.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Da ne čitam tekst: Džaferović kaže da ih nisu trebali baš toliko mlatiti a Čović da su ih trebali još više mlatiti. P.S. Koga briga šta oni izjavljuju kad svi znaju šta misle.
Šefik DŽ. se pravi MUTAV !!! A šta je sa slučajem MEMIĆ !!! A Drgan Č. kada proradi PRAVNA država će biti u ZENICI !!!
Ko je čović
Dobro ga ovo Ćović ''zabetonira'', da se njemu ne bi sutra dogodilo ili neko misli da će Hrvati dovijeka šutiti i padati na retrogadnu klero -nacionalnu politiku koju vodi Čović već godinama. Čovjke koji je sve do 2-3 dana prije izbora ''govorio svašta ružno Bošnjacima i o Bošnjacima'' a onda 2-3 d ana prije izbora promjena kurs i verbalitirao : '?Bošnjaci su naši susjedi i braća...
@HamoponovoureduCovica mogu mrziti mnogi ali dva koplja ispred svih politicara bih
Dragane Čoviću, vrati Radobolju u nezino prirodno korito!
Čovic je rekao sve dobro i ispravno
@JohnDeerAQ Zasto iskljucujes bilo koji segment BiH..bio to Dodig, Covic ili netko drugi
uostalom ko tebi daje za pravo da komentarišeš.ČOVIĆU!!!!
Za BULEVAR-ovu kcerkicu LIKE Za ChetnikTrebinje-ovu kcerkicu DISLIKE Za Dmysteria-inu kcerkicu ili punicu kako zelite KOMENTAR Ajde braco podrzite ovu anketu.. a sada reklame (BH Telecom -idemo prvi krademo vise ...)
Ima li još iko da iskaže svoje mišljenje? Svi su se izjasnili al niko ništa ne radi! Jebe*a smo mi mraka, valjda smo zato osuđeni jedni na druge.