Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dok narod ne istjera govna ništa se neće promijeniti.
@gooUser1556895916 ....zabranjeno je mjesat se u institucije pravosudja....pedi esdaun rekao da su neovisni....
Pa gospodine Berton ukinute im donacije, seminare, edukacije, službena putovanja i stavite ih na crnu listu kao primjer drugima u budućnosti...
Dejton
zabranjeno je mjesat se u institucije pravosudja....pedi esdaun rekao da su neovisni....
VSTV otuđeni centar moći!!!
Pa gospodine Berton vi iz MZ ste ih instalirali tamo stoga ih i pometite sve redom.Nakon metle izvrsite i sterilizaciju i deratizaciju kako bi bezbjedno mogli zasjesti novi, karakterni i posteni ljudi a ove sto pometete vezite ih pravo pred kovacnicu na podkivanje.
Ovi su i napravili ovu NVO VSTV a oni ih kritikuju. Pa uvedite ih u okvire zakona i parlamenta ko i u ostalim normalnim drzavama u kojima se dvotrecinskom vecinom u Parlementu drzave bira svaki clan VSTVa.
"Nezavisnost sudstva se prvo i, što je najbitnije, odnosi na sposobnost tužilaca i sudija da istraže, procesuiraju i presude u pojedinačnim slučajevima bez vanjskog pritiska ili uticaja. "!!!!!!!!!! Shvati sta si sam rekao"bez vanjskog pritiska ili uticaja. "!!!!!!!!!!
Tako je! Parlament treba biti direktni glas građana bih! I svi se slažu da se osnuje komisija koja bi nadzirala lopova tegeltiju i krmaču što rokće-jukićku!Nad njima nitko nema kontrolu i oni to debelo koriste-imenuju tuzioce i sudije kako im se prohtije...a dobro rece mektic: oni su kocnica br 1 u cijeloj bih!
Ja tu ne kapiram ništa, kako onda vi Bošnje tek