Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Cijeli Svijet je u krivu, samo je naš Mile u pravu !!" - drevna vllaška umotvorina
Servin je zlo, u stanju su ubijati kalasnjikovim majku sa djetetom u narucju pred njenom kucom...
@Last Mohican Mah, ova sarada sa Klixom i ko fol  "napad" Dodika na Klix koji ga citira i objavljuje svaki dan vise nego svih bosnjanskih politicara zajedno u roku od mjesec, stvarno smijesno. Klix radi za Dodika i ova simulacija napada upravo i ima tu svrhu, da to sakrije i ako je to sakriti jako tesko. Danas su ga objavili od slova do slova barem tri ili cetiri puta, plus onu stoku pickoustu sumadijsku.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
treba dodika banovat iz drzave...
Milorad Dodik sada pokusava provocirati medjunarodnu zajednicu, Ameriku narocito da ga smijene, da ga uklone. Onda bi on u ocima Srba postao mucenik i zrtva ali heroj. Kod njih je Slobodan Milosevic 5 oktobra 2000 godine bio izdajnik srpstva, lopov i diktator, ali kada je u proljece 2001 godine isporucenu Hag i kad je sudiji Mayu rekao da je na nivou retardiranog sedmogodisnjeg djeteta, odmah je Milosevic istim tim Srbima bio junak, hrabar itd.
Nemoj se brinuti svega ti za portal ..niko ga vise ne reklamira i zaradjuje na njemu ko ovaj portal ... mene banuju bez veze a BOTOVI iz srbije ibprofashisti po 1000 profila imaju ....sami izmedju sebe pimplaju komentare i pokusavaju da uticu na javnost ... zato stipu ti to jaraneeeeeee a mileta i jos njih par na svim stranama smijenite i mirna BOSNA
Pa,stitite ko vam brani!? Nego vi cvikateod Baje( mada ne vidim zasto) radi Putina..nema sta drugo. Pa,do sad bi i mrtvac reagovao..zastite meduje i sve ostalo od ovog necivilizovanog ne-covjeka.
pa svi ga kritikuju niko ništa konkretno ne čini.on puče od smijeha.pa ja. šta će drugo.on jedan i sve blokirao.svaka čast mile.
Zamisli ti kakva je to nacija,koja je u nekoj vrsti svadje ili nije u dobrim odnosima sa svim svojim komsijama u regiji...ni sa Bosnom, ni sa Hrvatskom,ni sa Makedoncima,niti sa Albancima, ni sa Crnom Gorom....i to je toliko ubijedjeno da su samo oni u pravu u svemu sto rade,a svi ostali grijese i pokusavaju da ugroze njihovo tzv.''srbovanje'', njihove ''svetinje''...koji pacenici od naroda...umobolnici.
Mile u haman svim člancima na Klixu, a tako vam vraća... cccc...
Svaki dan bar 4-5 samarcina za Laktasenka iz EU od svih redom!!! Pa dajte molim vas, nemojte ga vise meni ga zao...otekla mu glava od samaranja iz dana u dan
dodik ima dogovor sa klix-om, jedni drugima daju besplatnu reklamu, živa simbioza
Znači mediji se utiču političarima da ih zaštite od političara. Nešto je tu fundamentalno pogrešno.
Servijanci najveci problem Balkana od pamtivijeka