Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Molim Boga Dragoga da mene uhvati ova gripa, jer ne mogu više, ljekari u gradu Zenici su dusmani, a ne doktori. Molim te bože da dobijem ovu gripu i umrem da ne moram skupljati hrabrost da se ubijem.
Skoro svi cijepljeni protiv gripe.
Nekoliko ih je preminulo i na KCUSu ali se krije ko zmija noge
Je li samo u TK gripa? Ovakve vijesti samo od njih stizu...
šta je komorbiditet?
@Abracadabra Prateće oboljenje ,nastalo prije oboljevanja od postojeće bolesti ili stanja.npr.ako već bolujete od Dijabetesa tipa II ,a zarazite se nekom bolešću(npr.gripom),ili obolite zbog bolesti srca ili pluća itd.Dijabetes se smatra komorbiditetom ,bolešću koja povećava rizik smrtnog ishoda. Lijep pozdrav
Ono kad zatucani klošar kojeg su konvertovali u velikog patriotu i bosnju pocne davati svoje viđenje situacije.. Seljacine svinjska gripa nema veze sa svinjslim mesom.
Hoćete vi srbovati Tuzlaci, eto vam čvarci...
bas tako sto u Buzimu nema gripe zato sto niko ne jede tu pogancer zvanu krme
Jbg. ne znas jesil poso il si doso, a posebno neznas Tuzlu, pa bar skontaj sto ovo pises .
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
tragedija, ovo ne ide na dobro
Tesko se komunjarama odrec slanine tako im i treba
@arjuTOKlNgtumii , ovaj covjek je umro zbog trovanja hemikalijama u Koksari i zbog gripe , a svinjetinu nije jeo , kakvi ste vi hajvani.