Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
R E S P E C T za akciju .... ! ! !
da ovo sve oko Muzeja nije toliko jadno smijao bih se grohotom ovim pozerima i pozerskoj akciji koja se ovih dana održava, dakako isključivo zarad samopromocije sarajevskih pozera i ublehaša ono, ko nije dežuro u muzeju i opalio hrpu selfija je papak ;) Kako si samo jadno moje Sarajevo....
Hebli vas biciklisti
Svaka čast ali neka ovi biciklisti malo povedu računa o svom ponašanju da ne bi postali najomraženija populacija među pješacima. Idemo točku po tacku: 1. Ako je bicikl prevozno sredstvo trebali bi znati da uvijek pješak ima prednost i ne mogu dva idiota na biciklima voziti uporedo da im se pješak mora sklanjati. 2. Ne može se bicikl u pješačkoj zoni voziti neprimjerenom brzinom, i sloboda ima granicu to je već divljaštvo. 3. Ne mogu pri obilasku pješaka prilaziti preblizu jer se nikad ne zna kakva reakcija pješaka može biti. Ima tu djece, trudnica,.. 4. Čak i kad pješaci hodaju po biciklističkom stazi, sto naravno ne opravdavam, dužni su voditi računa o njihovoj bezbijednosti, jer nije njihovo da zavode red za to služi policija. Gledajući veliki broj biciklista na ulicama Sarajeva istovremeno osjećam i radost što veliki broj ljudi zdravo živi a istovremeno razočaran zbog velikog broja nekulturnih vozača koji ugrožavaju pješake. Na kraju, pozdrav pravim biciklistima i apel za o sudom svih negativnih pojava. Poručio bih ovdje vlasnicima pasa da nose lopatice i kese za čišćenje izmeta njihovih pasa, baš kako je u EU.
ima li neko da mi otkrije misterij ovog muzeja. sta je razlog totalnog kolapsa, uz cinjenicu da ih je malo koji bi placali rentabilnu ulaznicu za muzej ili donirali i td. to je opce poznato. jesu li se i tu politicki sukobili?
Sredoje Nović, najveći poltron i uvlakač Jugoistočne Europe i okoline ..... Cijeli život provede k'o ameba u tuđim guzicama i razmišljajući tuđim glavama .... s m e ć e
ma biciklo ba zakon