Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zapovjedite im da napadnu neki srpski ili hrvatski grad pa ce se postrojba raspasti za 10 minuta.
Izgledalo je i u JNA da mozemo zajedno, pa onda krc!
Potajno protiv, ali ne mogu da se ne sjete 22-og decembra dana JNA, nesto pozitivno i od njih.
imbecili koji posmatraju tursku kao zaštitnicu bošnjaka u istoj mjeri kao što je srbija muza srba u bosni ili hrvatska hrvata u bosni nemaju pojma o životu. bošnjaci su hrabar narod prepušten samom sebi jer turci neće gaziti preko bugarske , grčke , makedonije i crne gore da bi pomogli bošnjacima al će zato srpske maljutke koje iz bosne nikad nisu ni otišle lako naći svoj put ka vrhu munare i bošnjačkoj glavi.isto važi i za hrvatsku artiljeriju što lakšu što tešku.
Ja 22.12.2010. u 12:45 Zajedno!!!??? Šta je ono bilo prije par godina? Šta bi bilo kad bi nas napala Turska, Srbija ili Hrvatska? Ko bi ratovao uz koga? Hrvatska je član NATO a,Turska je\"perjanica\"tog saveza i nema šanse da napadnu BiH.Srbija me ne zanima i Srbija ima svojih problema tako da ti je pitanje o srbiji i hipotetičko i gl.upo.
Nije to ništa,ja sam čuo za 5000 može se ući u miletovu staklaru.
Komentar koji sam napisao a već je obrisan glasio je NATO je saveznik Bosne i Hercegovine i strateški cilj BiH je članstvo u NATO-u.
Zajedno!!!??? Šta je ono bilo prije par godina? Šta bi bilo kad bi nas napala Turska, Srbija ili Hrvatska? Ko bi ratovao uz koga? Da se mi molimo bogu da se to ne desi, a ovo naše \"igranje\" vojnika u miru može i ovako.
10 000 KM i budeš postrojen ovdje. Možeš biti i lakši invalid.
a morel malo koja vježba npr.oko balanjuke ono vježbamo odbranu grada,kopamo tranšeje oko grada sa topovskim cjevima okrenutim spram grada,a??sve je to jad i čemer,neka nama patriotske lige i lovačkih društava:)))
axa , NESERI BOGATI
Nije se moglo ni u Ju.go.sla.viji niti u bilo kojoj visenacionalnoj post-komunistickoj zemlji. Rjesenje znamo.
Ovo je samo dokaz da je pretilnost za.je.ba.na stvar i da obicno y.e.b.e sirotinju koja ce svirati i paradirati kako im kazes da prehrane zenu i djecurliju doma.
..ovo je armija koja bi se najbrze raspala na tri djela... ovo treba potpuno rasturiti..
E, problem je u toj zapovijedi. Gradjani nisu nikad ni bili problem. Samo treba huskatore na vlasti eleminisati i stvar je rjesena. Ali, nazalost ni dan danas niko nema rjesenja kako identificirati te parazite i postavljati prave ljude na prave pozicije.